Afbeelding

Ruim 100 zwemdiploma’s uitgereikt in zwembad Het Wedde!

Algemeen

Op zondag 18 februari was het zwembad Het Wedde weer het toneel van stralende gezichten en trotse momenten! 46 kinderen stortten zich moedig in het water en kwamen boven met het A-diploma in handen. 29 kinderen gingen nog een stap verder en veroverden het B-diploma, terwijl nog eens 29 zwemmertjes het Zwem-ABC voltooiden door het C-diploma te behalen. Wat een fantastische prestatie!

De diploma’s die werden uitgereikt, voldoen volledig aan de criteria van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. De Licentie Nationale Zwemdiploma’s is een instrument om de kwaliteit van het zwemonderwijs en het diplomazwemmen voor het Zwem-ABC en het vervolgaanbod op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te houden. Dat betekent dat zwembad Het Wedde niet alleen een plek is om (recreatief) te zwemmen, maar ook een veilige haven waar kinderen met vertrouwen leren zwemmen.

En laten we niet vergeten de enthousiaste aanmoedigingen te noemen die het zwembad vulde! Ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes juichten en klapten als echte supporters langs de kant. Het was een feestelijke middag in zwembad Het Wedde!

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 4 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 10 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 13 uur geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 17 apr, 15:04
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 apr, 13:42