Broken Circuits
Broken Circuits

PJPJ jazzconcert met Marija Voitenkova en Broken Circuits

Cultuur Kunst & Cultuur

Op 14 april 2018 alweer het 8e jazzconcert van PJPJ in dit seizoen. Nu met Marija Voitenkova, zang en Broken Circuits. Marija trad al eerder op bij PJPJ samen met vibrafonist Fernan Mejuto in 2017 en daarvoor bij het Jazzkoor.

PJPJ is blij dat steeds meer bezoekers uit Voorschoten en omstreken naar onze unieke PJPJ-jazzconcerten komen. Met uw komst steunt u vooral de jonge jazzprofessionals die aan het begin van hun carrière staan. En voor uzelf kunt u genieten van heerlijke gevarieerde jazzmuziek in een sfeervolle omgeving.

Marija Voitenkova is een zangeres van Russische afkomst maar werd geboren in Riga, Letland. Gefascineerd door improvisatie leerde zij op 12-jarige leeftijd tijdens pianoles jazzmuziek kennen. In Letland trad zij al op verschillende festivals op en studeerde aan de prestigieuze 'Riga Dome Choir School'.

'Broken Circuits' is een modern jazzkwartet, ontstaan op het Koninklijk Conservatorium Den Haag en opgericht door bassist Bjorn Vandenneucker. Dit kwartet focust zich op het spelen van originele moderne muziek met invloeden uit de Free Jazz tot aan rockmuziek. De samenstelling van Broken Circuits Quartet is: Tomas Boto, altsaxofoon, Gonçalo Oliveira, gitaar, Bjorn Vandenneucker, contrabas en Tijn Koenen - drums

De voorbereidingen voor het 3e PJPJ Piet Wezepoel Jazz Festival op 26 mei 2018 in het Cultureel Centrum Voorschoten zijn in volle gang. Nu al kunnen we vertellen dat naast jong jazztalent van de School van Jong Talent van het Conservatorium Den Haag ook bekende en gerenommeerde jazzmusici zullen optreden, zoals Ruud Breuls op trompet samen met Simon Rigter, saxofoon en Karel Boehlee op piano. Verder Rembrandt Frerichs op piano in het Anka Koziel Quartet. Binnenkort wordt het volledige programma bekend gemaakt

Entree € 5,00. Donateurs en kinderen tot 18 jaar gratis. Meer over PJPJ: www.pjpj.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 36 minuten geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 7 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 9 uur geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten gisteren
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 apr, 13:42