<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kunst & Cultuur

Bibliotheek gaat langzaam over naar cashless

  Cultuur

Met de komst van contactloos betalen in bibliotheek Voorschoten is het een kleine stap naar een volledig cashless situatie. Begin juli worden er nieuwe betaalautomaten geïnstalleerd en dat is het begin van een langzaam verloop naar cashless in de bibliotheek. De voordelen van cashless zijn: veiliger voor ons personeel, minder foutgevoelig, minder fraudegevoelig en tijdbesparend.

Uiteraard zorgen we voor een gewenningsperiode en gaan we niet direct over op het weren van contanten. De komende maanden kunt u nog steeds terecht met contant geld al hebben wij natuurlijk liever dat u uw betalingen met de pin verricht.

Lekker lang lezen in de zomervakantie
Van 25 juni t/m 5 augustus worden alle (luister)boeken automatisch voor 6 weken uitgeleend. Voor tijdschrijften, dvd's en toptitels geldt de normale uitleentermijn. 

Ook kun je gebruik maken van de VakantieBieb! In deze app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app!

Doe mee met de ZomerLeesBingo in Bibliotheek Voorschoten!
De Zomerleesbingo is een spel voor alle kinderen van de basisschool dat het lezen tijdens de vakantie extra leuk maakt. Haal een ZomerLeesBingokaart aan de balie en start met lezen. Voor elke uitgevoerde leesopdracht verdien je een stempel op de bingokaart. Als de Bingokaart helemaal vol gelezen is, dan heb je een duik in de grabbelton in de bibliotheek verdiend! 

De ZomerLeesBingo duurt van 1 juli t/m 1 september. Alle kinderen die lid zijn van de bibliotheek kunnen meedoen. Voor kinderen die nog niet zelf kunnen lezen is er een speciale ZomerVoorLeesBingo-kaart beschikbaar.
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten