<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kunst & Cultuur

James&Black met Tjeerd Klapwijk in Voorschoten

  Cultuur

Het befaamde Amerikaanse duo James&Black geven op zondagmiddag 16 december een concert bij Klapwijk Drums & Percussie studio's m.m.v. drummer Tjeerd Klapwijk.

Het Amerikaanse duo Bruce James en Bella Black uit Austin, Texas, vonden elkaar in 2011 en waren samen meteen een succes. Zelf noemen zij hun muziek 'Guerrilla Soul' maar is eigenlijk rhythm&blues met soul en hiphop invloeden. In januari 2012 kwamen ze naar Europa en hun eerste optreden na de overtocht was in de Leidse Jazzweek. In de Waag en jazzcafé De Twee Spieghels baarden ze opzien en kregen het publiek muisstil. Juli 2017 verscheen hun tweede studioalbum This Time, opgenomen en geproduceerd door Jean-Paul Van Ham (bekend van Vaya Con Dios) in hun tweede thuisland België.

Afgelopen september hebben ze voor het eerst een zeer succesvolle tour in Engeland gedaan met 12 optredens in 16 dagen.

Drummer Tjeerd Klapwijk werkte o.a. met bassist/zanger Joris Lutz, zanger/saxofonist Nicko Christiansen (bekend van Livin' Blues) en blues trio Hammond Blood (Italië).
In Leiden e.o. treden James&Black nog maar heel zelden op. Alle reden om dit concert niet te missen!

Kaartverkoop alleen aan de zaal 
Aanvang: 15:00 uur
Locatie concert: Leidseweg 246 k1, (bedrijventerreintje Noord) Voorschoten
Toegang: 10 euro contant bij de kassa. Pinnen niet mogelijk.  
Parkeren niet op het terrein zelf maar aan de Leidseweg, Hofweg of Hooghkamer en loop dan naar de locatie of ..neem de fiets.
Voor verdere info: 06 35630878
zie  www.jamesandblack.org


 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten