Afbeelding
Foto: Roland

ABBA Tribute in Cultureel Centrum

Cultuur Kunst & Cultuur

De jaren 70 en 80 herleven op 8 maart. Dan treedt ABBA Tribute op in het Cultureel Centrum  met natuurlijk Dancing Queen, Waterloo, Mamma mia, Voulez vous en The winner takes it all. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep. Met z'n zessen staan ze garant voor een sfeervol eventueel avondvullend programma, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: "ik kende de nummers allemaal". Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten.

Typerend is ook wat ABBA muziek aan emoties losmaakt bij het publiek van vreugde tot verdriet het zit er allemaal in! Onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect in balans heeft ABBA tussen 1972 en 1982 zijn handtekening achtergelaten in de popmuziek.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute waardoor ze in staat zijn die karakteristieke ABBA sound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze o.a. ondersteund door perfect licht en geluid waardoor de sfeer van destijds zeker heel dicht in de buurt komt van het origineel. Dat er authentieke 70's en 80's (originele ABBA) kleding gedragen tijdens de performance maakt het plaatje compleet.

Door de Nederlandse en buitenlandse pers is de band uitgeroepen tot een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld. 

ABBA Tribute voor een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!! 

De avond begint om 20.00 uur in het Cultureel Centrum, Pr. Marijkelaan 4. Kaarten: € 16,-, via deze link te bestellen. 

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 9 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 9 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 9 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 9 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 15 uur geleden