<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Rita en de Krokodil
Rita en de Krokodil
Kunst & Cultuur

Filmtheater in de voorjaarsvakantie

  Cultuur

Voorschoten - Tijdens de voorjaarsvakantie zijn in 't  Filmtheater elke dag de leukste films te zien. Van maandag 25 februari tot en met vrijdag 1 maart zijn daarbij verrassende extra activiteiten, zoals een animatiefilmpje maken, reptielen aaien, klussen met Buurman en Buurman.  Meedoen is gratis en inbegrepen bij de prijs van het filmkaartje. Bij sommige activiteiten is er een beperkt aantal plaatsen, dus is het verstandig om daarvoor op tijd online een kaartje te kopen.

Alle films zijn Nederlands gesproken
Zaterdag 23 februari
13.30 The Grinch (2D)
15.30 Ralph Breaks the Internet (3D)

Zondag 24 februari
13.00 Rita en Krokodil
14.00 Buurman en Buurman Winterpret

Maandag 25 februari
13.30 uur: Hoe tem je een draak (2D) 

Met om 15.30 uur: Reptielen aaien. Exotus Serpenti komt met hagedissen, slangen, gekko's enz… naar het filmtheater. Je krijgt uitleg over de dieren en je mag ze aaien. Meedoen is gratis. Hier kunnen 50 kinderen aan meedoen. Koop hiervoor het speciale kaartje via de website. 
 15.30 uur: Ralph Breaks the Internet (2D)

Quiz in de pauze van de film:  Weet jij veel over Wreck it Ralph? Doe dan mee met de quiz en maak kans op mooie prijzen.
 
Dinsdag 26 februari
13.30 uur: Fabeltjeskrant

Na deze leuke film mag je een heerlijk stuk cake versieren.
15.30 uur: Spiderman (2D)

In de pauze: Meet&Greet met Spiderman.
Voorafgaand aan deze film start om 13.15 uur: Workshop Speelgoedverhaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Met je eigen speelgoed wordt  onder professionele begeleiding een leuk filmpje gemaakt. Meedoen is gratis. Hier kunnen maximaal 26 kinderen aan meedoen. Koop hiervoor het speciale kaartje via de website. (En neem je eigen speelgoed mee) Als het even lukt, vertonen we de na afloop van Spiderman de zelfgemaakte filmpjes op het grote doek.
 
Woensdag 27 februari
13.30 uur: Monky
15.30 uur: The Grinch (3D)

In de pauze van deze films hebben we een leuke verrassing voor alle kinderen, wat?..... dan moet je natuurlijk komen kijken!
 Donderdag 28 februari
13.00 uur: Ernest & Celestine

Na deze leuke film mag je een heerlijk stuk cake versieren.
14.00 uur: Buurman en Buurman Winterpret

15.30 uur: klussen met Buurman en Buurman. Dan weet je vast wel hoe dat gaat: we gaan namelijk apparaten uit elkaar halen. Neem hiervoor wel je vader of moeder en, als je dat hebt, wat gereedschap mee. Wij hebben de apparaten die jij dan mag slopen. Hieraan kunnen maximaal 30 kinderen meedoen. Koop hiervoor het speciale kaartje via de website.
15.30 uur: Spider Man (3D)

In de pauze: Meet&Greet met Spider Man
Vrijdag 1 maart
13.30 uur: Fabeltjeskrant

Kom jij na de film een vliegend uiltje knutselen?
15.30 uur: Hoe tem je een draak (3D)

Quiz in de pauze: Weet jij veel over draken? Doe dan mee met de quiz en maak kans op mooie prijzen.
 
Zaterdag 2 maart: geen programma

Zondag 3 maart
13.00 Ernest & Celestine: Winterpret
14.00 Rita en Krokodil 3


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten