<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
L. Stephan Molier R Bart van Egmond
L. Stephan Molier R Bart van Egmond (Foto: )
Kunst & Cultuur

creatief schrijven en levensvaardigheden in Oud Woelwijck

  Cultuur

Cursus creatief schrijven 
In de cursus Creatief Schrijven ga je onderzoeken door welke verhalen je wordt geraakt. We gaan samen op zoek naar bronnen van inspiratie. Vervolgens maak je kennis met de verschillende ingrediënten van een verhaal. Ieder verhaal bestaat uit een aantal elementen zoals het plot, het conflict, de personages en hun ontwikkeling.  In het laatste deel van de cursus gaan we aan de hand van schrijfopdrachten werken aan een kort verhaal. Een belangrijk onderdeel is het 'voorlezen uit eigen werk'. Je gaat een scène uit je eigen verhaal voor de klas voorlezen en daarna krijg je feedback van zowel de docent als de andere leerlingen. Aan het eind van de cursus heb je een kort verhaal geschreven waar je trots op kunt zijn.

Docent: Stephan Molier
Data: dinsdag 7 mei t/m dinsdag 11 juni
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
Prijs: 85,- euro per cursist
Adres: Boerderij Oud Woelwijck
Essenlaan 3 Voorschoten

Meer informatie en aanmelden: 
W: www.greatscheme.nl
M: info@greatscheme.nl
T: 06 14 22 20 99

Cursus levensvaardigheden in Oud Woelwijck
De Les Van Je Leven presenteert de 'Cursus Levensvaardigheden', de cursus voor jongeren op de middelbare school. Naast reguliere schoolvakken zijn er tal van persoonlijke vaardigheden die bijdragen aan een succesvolle schoolcarrière en de toekomst van leerlingen. Deze vaardigheden noemen wij levensvaardigheden. Wij vinden dat het waardevol is om al op jonge leeftijd te weten te komen wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. We begeleiden jongeren hierbij door hen kennis en vaardigheden mee te geven om goed te leren omgaan met uitdagingen op school en het dagelijks leven en een positieve manier van denken aan te leren. 

De cursus levensvaardigheden bestaat uit 6 lessen vol interactie en oefeningen. Als cursist ga je ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Wij geven je kennis en praktische vaardigheden waardoor jij je persoonlijk kunt ontwikkelen. Wij kunnen je helpen aan een succesvolle middelbare schooltijd en daarna.

Docent: Bart van Egmond
Data: maandag 6 mei t/m maandag 10 juni
Tijd: 15.30 - 17.00 uur
Prijs: 85,- euro per cursist
Adres: Boerderij Oud Woelwijck
Essenlaan 3 Voorschoten

Meer informatie en aanmelden: 
W: www.delesvanjeleven.nl
M: info@delesvanjeleven.nlT: 06 14 22 20 99


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten