<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kunst & Cultuur

PJPJ terug op honk in het Wapen

  Cultuur

Afgelopen zondagmiddag 28 april 2019 trad er een fantastisch jazztrio op in grand café Het Wapen van Voorschoten; met het jonge talent en 2e-jaars muziekstudente Luca Warmer (zang), masters student aan het Koninklijk Conservatorium Ignacio Santoro (contrabas) en de inmiddels zeer gerenommeerde jazzgitarist en oud student Vincent Koning (gitaar).

Het trio trad op voor een goed gevuld café In een sfeervolle ambiance. PJPJ voorzitter Tjeerd Klapwijk legde in de pauze uit waarom dit speciale optreden plaatsvond in de Voorstraat in het Wapen van Voorschoten.

Podium Jong Professionals Jazz viert zijn 25 jarig bestaan en had daarom dit extra optreden ingelast om de band tussen de jazzstichting PJPJ en het café in het centrum van Voorschoten te vieren. PJPJ begon namelijk in 1994 met jazzoptredens in het (oude) Wapen van Voorschoten!

Luca Warmer zong bekende jazzstukken waaronder nummers als 'Summer time' en 'No more Blues' en bedankte het echt goed luisterende publiek voor het positieve applaus bij elk nummer en na elke solo! Luca heeft een prachtige stem en een professionele presentatie en de goede begeleiding van Ignacio en Vincent maakten het plaatje compleet! 

Zie voor meer info: www.pjpj.nl 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten