<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

21 september Middag van de Wetenschap in Natuurspeeltuin

  Cultuur

Voorschoten - De Natuurspeeltuin Voorschoten organiseert zaterdag 21 september een speelse middag vol ontdekken, beleven en verwonderen. Er is van alles te doen voor jonge, maar zeker ook voor wat oudere kinderen.  

Tijdens de middag zijn er tussen 14:00 uur en 17:00 uur doorlopend veel verschillende activiteiten te doen, zoals zelf spannende proefjes uitvoeren, op slootjessafari gaan, een bootje knutselen, met extra lange bamboestokken een mooie constructie bouwen en ontdekken wat een echte archeoloog allemaal doet. Ook zal stichting 'Spuit 41' aanwezig zijn met een oude brandweerwagen.

Daarnaast zijn er onderdelen op vaste tijden: 

14:15 uur & 16:00 uur: Nature Escape Game
14:15 uur & 15:15 uur & 16:15 uur: 'Bibberbotjes' maken
14:30 uur & 15:30 uur: Plukwandelingen kruidenboter maken

Tijdens de middag wordt koffie en limonade verzorgd en kun je zelf gezonde spreads maken voor op een broodje. De bijdrage aan de middag bedraagt €4,- per kind en van tevoren aanmelden is niet nodig.  

Agenda najaar:

Zondag 6 oktober wordt er weer hard geklust in de Natuurspeeltuin. We gaan van 15:00 uur tot 17:00 uur aan de slag en maken er een leuke, actieve middag van. Je kunt gewoon langskomen en meedoen. Alle hulp is van harte welkom! 

Het Herfstfeestvindt plaats op zondag 27 oktober. Met een middag vol kabouters en paddenstoelen sluiten we herfstvakantie toepasselijk af. 

Op 2 november is het Nationale Natuurwerkdag. De Natuurspeeltuin doet mee aan deze actie en organiseert van 14:00 tot 17:00 uur een klusmiddag in stijl. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten