<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kunst & Cultuur

Sfeervolle kerstverkoop Wereldwinkel

  Cultuur

Van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 november houdt Wereldwinkel Voorschoten haar jaarlijkse kerstverkoop. Dit jaar niet in de Dorpskerk, maar in de hal van het Kruispunt, tegenover AH. 

Op deze gezellige kerstmarkt worden prachtige artikelen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika te koop aangeboden, zoals veel vilten producten uit Nepal.  Het Kerstverhaal is bij een ieder wel bekend en laat zich goed vertalen in producten zoals wierook en mirre, fraai beschilderde glazen kerstballen uit Palestina, mooie glazen kerstversiering uit Egypte en olijfhouten kerstgroepen uit Bethlehem.  Voor extra sfeer zorgen de kaarsen van palmolie uit Indonesië, evenals de gedecoreerde kaarsen uit Zuid-Afrika. 

Zeker in 2019, waarin de Wereldwinkel haar 25-jarig bestaan viert én de gemeente Voorschoten zich officieel een Fairtrade gemeente mag noemen, is dit een feestelijke manier om aanbod en vraag samen te laten komen. 
En eerlijk is eerlijk… hoe leuk is het om warm en overdekt te kunnen kiezen uit de ruime variatie aan kerst- en cadeauartikelen.

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij de kraampjes waar voor een ieder een leuk cadeautje te vinden is. 

Immers, kerstshoppen bij Wereldwinkel Voorschoten is een feest voor producent en consument.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten