<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Het Zo&euml; de Priester Kwartet &nbsp;treedt op 13 juni op in het Cultureel Centrum</p>

Het Zoë de Priester Kwartet  treedt op 13 juni op in het Cultureel Centrum

(Foto: PJPJ)
Kunst & Cultuur

Fantastische heropening PJPJ met Zoë de Priester Kwartet

  Cultuur

Ook PJPJ Jazz begint weer met optredens. Op zondagmiddag 13 juni treedt het Zoë de Priester Kwartet op in het Cultureel Centrum aan de Pr. Marijkelaan. 

Zoë de Priester is pas 22 jaar oud maar een aanstormend jong zangtalent, in haar eigen woorden; ‘een overgewaaide jazz zangeres uit Groningen’, maar zij is veel meer dan dat! Zoë werd geboren in Tuna Puna ( Trinidad & Tobago) maar groeide op in Groningen. Zij studeert op het moment aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en is geïnspireerd door de traditionele jazz (Sarah Vaughan, Billie Holiday, Nancy Wilson & Carmen Mcrae). Op haar eigen manier geeft ze invulling aan deze stijl. 

Zoë zegt: “Ik raak geïnspireerd door ‘spoken word’ en poëzie, ik kom tot mezelf in de verhalen die met muziek nog meer tot leven kunnen komen.” Haar kracht ligt vooral in het met diepgang vertolken van jazzstandards, haar frisse interpretatie van oude musical liedjes en ook popsongs die zij “verjazzed’’. 

Zoë’s medemusici die haar begeleiden zijn andere jonge jazztalenten van het Conservatorium Den Haag en Amsterdam die allen hun hart verpand hebben aan de jazzmuziek. Op zondag 13 juni 2021 word zij begeleidt door Lorenzo Mastrogregori op drums, Alessio Calore op contrabas en Jim van der Klundert op gitaar. Komt dat zien! 

Entree slechts 7 euro p.p. en kinderen tot 18 jaar gratis toegang! Van tevoren reserveren is verplicht. Zie ook: www.pjpj.nl&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten