<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Kunst & Cultuur

Maak kennis met het bieb-leven-gevoel

  Cultuur

De bieb is dé plek waar je blijft groeien, waar letters verhalen worden, die je digitaal op weg helpt en die altijd bereikbaar is. De bieb is de ontmoetingsplek voor iedereen! Spreekuren, activiteiten, krantje lezen, studeren of werken. Het kan allemaal en je hoeft geen eens lid te zijn.

Welkom in Bibliotheek Voorschoten!
Wil je gebruik maken van nóg meer bieb? Word dan lid! Jeugd tot en met 17 jaar is gratis lid en voor slechts 2 euro per maand al onbezorgd. Volwassenen hebben een onbezorgd bieb-leven voor 6 euro per maand. Onbezorgd zonder boetes en reserveringskosten bij de meeste materialen en langer lenen! Regel het eenvoudig online via obvw.nl/lidworden of kom langs in de bieb. We helpen je graag!

Heb jij al een Boekstartkoffertje voor jouw baby?
Jij bent de allerbeste verhalenverteller! Ontdek hoe fijn het is om samen met je (klein)kind met boekjes en taal bezig te zijn.Met BoekStart maak je je baby t/m 1 jaar gratis lid van de bibliotheek en krijg je gratis het BoekStartkoffertje met twee leuke boekjes cadeau!
Zien we je gauw in één van onze vestigingen?

Meest gelezen titels in oktober
Vraag jij je ook weleens af welke titels het meest worden uitgeleend in de bieb? Je kan het teruglezen op onze website! Hier zie je terug wat andere leden gelezen hebben de afgelopen maand. Nieuwsgierig wat er in oktober het meest gelezen is? Bekijk het op obvw.nl/collectie!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten