Afbeelding

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Politie 112

De politie is op zoek naar mensen die op dinsdag 22 september, rond 16.55 uur, getuige zijn geweest van een mishandeling van een 58 jarige Voorschotenaar. 

De man stalde zijn fiets in de fietsenstalling van de Albert Heijn op de Schoolstraat. Een jongen van ongeveer 20 jaar oud reed rakelings langs hem. De man zei hierop dat het geen fietspad was en tikte de jongen aan op zijn schouder. De jongen stopte direct met fietsen en stapte af. Hij liep naar de man toe, zei nog dat  niemand hem aan mocht raken en sloeg vervolgens de man hard op zijn kaak en zijn hoofd. Het duizelde de man zo dat hij niet in de gaten had waar de jongen heen gegaan was. De man heeft sinds de klap last van concentratieverlies, duizelingen, hoofdpijn en suizen.

Getuigen kunnen zich melden via een bericht op een van de social media van de politie of via tel.nr. 0900-8844. Wilt u liever anoniem melding maken dan kan dat via M op het nummer 0800-7000.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 11 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 13 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 14 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 19 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10