Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
112

Politie zoekt omstander die zich over kind ontfermde

  Politie

De politie zoekt een omstander die zondagavond het zoontje van een verwarde man heeft opgevangen. Dat meldt de politie op haar Facebook.

Agenten kregen een melding over een man en een kind op de Veurseweg waarvan de man heel vreemd gedrag vertoonde. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. 

Via de tolkentelefoon is getracht op hem in te praten en rustig te krijgen wat niet lukte. Helaas was de man zo onder invloed en in de war dat hij zichzelf probeerde te verwonden.’ Meerdere agenten moesten de man onder controle brengen. Omdat de agenten hun handen meer dan vol hadden aan de man is aan een omstander gevraagd om het zoontje even op te vangen.

‘Graag komen wij nog in contact met deze omstander’, staat op de Facebookpagina te lezen. ‘Wij zijn hem namelijk erg dankbaar. U kunt contact met ons opnemen.’ De man heeft de nodige geestelijke en lichamelijke medische zorg gekregen en zal zich op een later moment bij justitie moeten verantwoorden. Voor het zoontje, en de rest van het gezin, is een zorgtraject gestart.

Meer berichten