<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Wil Wolting kiest voor Het Wedde
Wil Wolting kiest voor Het Wedde
Politiek

Groenlinkser Wim Wolting kiest voor behoud van Zwembad het Wedde

  Politiek

Wim Wolting is als lid van de "Vrienden van het Wedde" een vurig pleitbezorger voor het behoud van Zwembad het Wedde. Wim is ook al decennia lid van GroenLinks. Hij staat op plaats 17 van de kandidatenlijst. Volgens hem moeten de kiezers stemmen op partijen die nu al structureel geld hebben vrijgemaakt voor zwembad het Wedde. GroenLinks is één van deze partijen.

Tijdens het lijsttrekkersdebat van acht maart bleek opnieuw dat alle lijsttrekkers unaniem voor het openhouden van het zwembad zijn. Zo heeft de gemeenteraad van Voorschoten een 'Taskforce' in het leven geroepen om te bekijken onder welke voorwaarden het zwembad behouden kan blijven. Daarnaast is tijdens de raad van 15 februari besloten dat de rioolheffing omgezet wordt naar een eigenarenheffing waardoor 113.000 Euro vrijgemaakt kan worden. Dit bedrag kan ingezet worden voor de financiering van toekomstige voorzieningen. De raad heeft nog niet bepaald dat dit bedrag naar het Zwembad gaat.

"Uiteraard is het hartstikke mooi dat de gemeenteraad van Voorschoten nu z'n best doet het zwembad te behouden, maar als Vriend van het Wedde heb ik graag zekerheid. Als lid van GroenLinks heb ik er voor gezorgd dat het behoud van Zwembad het Wedde ons eerste speerpunt is geworden en daarom gaat mijn stem naar Lijst 5, GroenLinks." Wim vindt dat je het zwembad moet koesteren en daarom heeft hij ook een advertentie in de Voorschotense krant gezet om mensen op te roepen een stem op hem uit te brengen. 

Lijsttrekker van GroenLinks, Johan van Rixtel, is trots op zulke actieve leden als Wim. "Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jong en oud van het zwembad gebruik kunnen blijven maken. Daarnaast mag je 7.000 handtekeningen als democratische partij niet negeren!"
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten