<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Politiek

Wie helpt GroenLinks bij schoonmaak Berkhoutpark

  Politiek

GroenLinks Voorschoten gaat zaterdag 15 december samen met Lillys Plastic Pickup en een groep vrijwilligers en leden een poging doen om het Burgemeester Berkhoutpark schoon te maken. Vanaf 10.00 uur wordt er verzameld bij het gemeentehuis en gaan we in kleine groepjes het park van plastic en andere troep ontdoen. Iedereen mag meedoen!

Afgelopen zomer heeft GroenLinks Voorschoten, samen met de collega's uit Leiden een schoonmaakactie gehouden rondom de Hoflandbrug. Zulke acties blijken nog steeds nodig. Ook nu weer in de herfst, nu we door de kale bomen en struiken extra goed zicht hebben op wat niet in de afvalbakken is terecht gekomen.

Op zaterdag 15 december willen we het Burgemeester Berkhoutpark onder handen nemen. Het zou mooi zijn wanneer een enthousiaste groep aanwezig kan zijn om tussen 10:00 en 12:00 uur het zwerfafval op te ruimen. Dit keer zullen we geholpen worden door ervaringsdeskundigen Jim en Lilly Platt (Lillys Plastic Pickup). Grandpa Jim uit Voorschoten, heeft samen met kleindochter Lilly al vaak de pers gehaald wanneer zij samen de natuur 'bevrijden' van het plastic wat door ons mensen is achtergelaten.

Wanneer jullie besluiten om mee te doen is het handig om je eigen tuinhandschoenen mee te nemen. Misschien zijn er mensen die in het bezit zijn van een afvalgrijper? Willen jullie verder indien mogelijk, een sterke zak voor het restafval meenemen. Wij zorgen voor zakken om apart het plastic in te verzamelen.

Tot ziens op zaterdag 15 december bij de Schoonmaakactie in het Berkhoutpark.  
Verzamelen om 10:00 uur voor het gemeentehuis van Voorschoten!


 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten