Afbeelding

Enquête functie-eisen burgemeester

Politiek Politiek

Wat moet de nieuwe burgemeester aan voldoen. Inwoners van Voorschoten kunnen via een enquête op de website van de gemeente aangeven wat zij belangrijk vinden. 

De komende periode gaat de gemeenteraad op zoek naar een Kroonbenoemde burgemeester. Hiervoor wordt de reguliere, wettelijke open procedure gevolgd. De vertrouwenscommissie begint de zoektocht met het opstellen van een profielschets. Hierin wordt aangegeven welke eigenschappen belangrijk zijn voor de burgemeester van Voorschoten en op welke taken hij of zij zich moet richten.

De gemeenteraad hoort ook graag van zijn inwoners, ondernemers of vertegenwoordigers van organisaties wat zij belangrijk vinden. Zo komen we met elkaar te weten waaraan de burgemeester van Voorschoten moet voldoen. Daarom nodigt de gemeenteraad u van harte uit om een korte enquête in te vullen. Dat kan van 12 tot en met 26 april via www.voorschoten.nl/deburgemeester.

Nieuws overzicht

In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 30 minuten geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 1 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 16 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 18 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 19 uur geleden