Afbeelding

Enquête functie-eisen burgemeester

Politiek Politiek

Wat moet de nieuwe burgemeester aan voldoen. Inwoners van Voorschoten kunnen via een enquête op de website van de gemeente aangeven wat zij belangrijk vinden. 

De komende periode gaat de gemeenteraad op zoek naar een Kroonbenoemde burgemeester. Hiervoor wordt de reguliere, wettelijke open procedure gevolgd. De vertrouwenscommissie begint de zoektocht met het opstellen van een profielschets. Hierin wordt aangegeven welke eigenschappen belangrijk zijn voor de burgemeester van Voorschoten en op welke taken hij of zij zich moet richten.

De gemeenteraad hoort ook graag van zijn inwoners, ondernemers of vertegenwoordigers van organisaties wat zij belangrijk vinden. Zo komen we met elkaar te weten waaraan de burgemeester van Voorschoten moet voldoen. Daarom nodigt de gemeenteraad u van harte uit om een korte enquête in te vullen. Dat kan van 12 tot en met 26 april via www.voorschoten.nl/deburgemeester.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 10 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 10 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 10 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 10 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 16 uur geleden