<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Vragen over de financiën van de gemeente? Kom naar de info-avond op 9 juli. Foto: Gem. Voorschoten
Vragen over de financiën van de gemeente? Kom naar de info-avond op 9 juli. Foto: Gem. Voorschoten (Foto: Rita van de Poel)
Politiek

Informatieavond over de gemeente financiën

  Politiek

Het college van burgemeester en wethouders (BenW) staat samen met de gemeenteraad voor grote financieel-maatschappelijke uitdagingen. De kadernota 2020 is in concept opgesteld; een belangrijk beleidsstuk van de gemeente Voorschoten. Daarin staat aangegeven welke langjarige plannen er zijn en hoe die betaald worden. De kadernota vormt daarmee de basis voor de begroting 2020, die eind dit jaar vastgesteld wordt. 

Over dit onderwerp organiseert de gemeente een informatieve avond op dinsdag 9 juli a.s. van 19.00 – 21.00 uur bedoeld voor inwoners met belangstelling voor gemeentelijke financiën. Hoe staat de gemeente er financieel voor en wat voor plannen heeft het college van BenW om de financiën op orde te houden? En  welke dilemma's doen zich daarbij voor?

Gemeentefinanciën: #Hoe dan?
Aan de hand van de concept-kadernota 2020 willen de wethouders Nanning Mol, Monique Lamers en Marcel Cramwinckel samen met inwoners die belangstelling hebben voor de gemeentelijke financiën in gesprek. Het gaat dan over de keuzes, dilemma's en maatschappelijke doelen achter de kadernota 2020.

Locatie: Het Ambachts- en Baljuwhuis, Voorstraat 12, Voorschoten. Van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Wilt u deelnemen? Stuur ons dan a.u.b. een e-mail naar dorpsdialoog@voorschoten.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten