<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Politiek

Schoonmaakactie GroenLinks bij De Vink

  Politiek

GroenLinks Voorschoten gaat zaterdag 21 september met bestuur, de fractie, leden en een groep vrijwilligers station De Vink en omgeving schoonmaken. Vanaf 11.00 uur wordt er verzameld bij station De Vink en gaan we in kleine groepjes station en de omgeving van plastic en andere troep ontdoen. Iedereen mag meedoen!

Afgelopen jaar hebben we meerdere van dit soort opruimacties gehouden. Eerder rondom de Hoflandbrug, het Berkhoutpark, en station Voorschoten. Zulke acties blijken nog steeds nodig. Zaterdag 21 september is het tevens ook World Cleanup Day, helemaal een goede reden om het goede voorbeeld te geven.

Doe met ons mee zodat we een nog groter deel van Voorschoten kunnen schoonmaken van zwerfafval. Tegelijkertijd ben je een uurtje actief bezig in de buitenlucht en heb je de gelegenheid voor een praatje met je medebewoners van Voorschoten.
We verzamelen om 11.00 uur bij station De Vink en gaan dan in kleine groepjes de omgeving van plastic en andere zwerfafval ontdoen.

Wanneer jullie besluiten om mee te doen is het handig om je eigen tuinhandschoenen mee te nemen. Misschien zijn er mensen die in het bezit zijn van een afvalgrijper? Willen jullie verder indien mogelijk, een sterke zak voor het restafval meenemen. Wij zorgen voor zakken om apart het plastic in te verzamelen.

Tot ziens op zaterdag 21 september bij de Schoonmaakactie bij station De Vink.  
We verzamelen daar om 11:00 uur!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten