<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: GroenLinks Voorschoten
Foto: GroenLinks Voorschoten
Politiek

GroenLinks workshop 'Voorschoten en de energietransitie'

  Politiek

Zaterdag 22 februari organiseert GroenLinks Voorschoten een bijeenkomst over de energietransitie in Voorschoten. Van 15.00 tot 17.00 zal in buurthuis de Alettahof de workshop 'Voorschoten en de energietransitie' plaatsvinden.

Hoe brengen we Voorschoten naar 'Parijs'? Denk en doe mee tijdens de workshop Voorschoten en de energietransitie, georganiseerd door de Werkgroep Groen van GroenLinks Voorschoten op 22 februari!

De coalitie van GroenLinks, D66 en VVD streeft ernaar om Voorschoten in 2030 energieneutraal te krijgen. Geen gemakkelijke opgave!

Tijdens de workshop Voorschoten en de energietransitie gaan wij zelf aan de knoppen draaien. Onder begeleiding van Mart Lubben van Quintel gaan we aan de slag met het Energietransitiemodel. Dit model is ontwikkeld om overzicht én inzicht te krijgen in het energiesysteem en zo beter onderbouwde plannen te maken. Wij richten ons hierbij natuurlijk op Voorschoten: welke maatregelen zien wij voor ons, hoe hangen deze maatregelen samen, en wat zijn de effecten en de kosten? 

Neem zoveel mogelijk ideeën mee voor het besparen, opwekken en opslaan van energie en toets of we Voorschoten hiermee energieneutraal kunnen maken!

Dus: wat, waar en wanneer?
•    Workshop Voorschoten en de energietransitie
•    Bij Activiteitencentrum Alettahof (Aletta Jacobsplantsoen 97, Voorschoten)
•    Op zaterdagmiddag 22 februari, van 15.00 tot 17.00

Aanmelden
Graag horen we van te voren of je komt! Aanmelden kan bij werkgroep.groen@glvs.nl.


 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten