<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Gemeenteberichten

Gemeenteraad raadpleegt betrokkenen MFA

  Politiek

Betrokkenen bij de Multifunctionele Accommodatie krijgen komende week woensdag 3 november de kans om mee te praten voorafgaand aan de besluitvorming. maar ook Voorschotenaren mogen hun standpunt schriftelijk laten horen. 

Op donderdag 4 november bespreekt de Voorschotense raadscommissie Burger en Bestuur het voorstel over een multifunctionele accommodatie. Ter voorbereiding hierop raadpleegt de raad op woensdag 3 november een aantal betrokken partijen. De woordvoerders gaan met hen in gesprek en zullen verdiepende vragen stellen ter voorbereiding op de besluitvorming. 

De bijeenkomst vindt plaats vanaf half 8 in de raadszaal. Voor publiek en pers is de bijeenkomst alleen te volgen op internet, dit in verband met corona. Een link volgt in de raadskalender op voorschoten.bestuurlijkeinformatie.nl/.

De raad nodigt een aantal organisaties met bijzondere betrokkenheid en expertise persoonlijk uit, maar roept een ieder in Voorschoten op hun standpunt schriftelijk kenbaar te maken. Dit kan naar de griffie: griffie@voorschoten.nl, zo mogelijk uiterlijk dinsdagochtend. Mochten raadsleden hierover vragen willen stellen, dan worden briefschrijvers mogelijk uitgenodigd woensdagavond aanwezig te zijn.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten