Afbeelding

Gemeenteraad raadpleegt betrokkenen MFA

Politiek Gemeenteberichten

Betrokkenen bij de Multifunctionele Accommodatie krijgen komende week woensdag 3 november de kans om mee te praten voorafgaand aan de besluitvorming. maar ook Voorschotenaren mogen hun standpunt schriftelijk laten horen. 

Op donderdag 4 november bespreekt de Voorschotense raadscommissie Burger en Bestuur het voorstel over een multifunctionele accommodatie. Ter voorbereiding hierop raadpleegt de raad op woensdag 3 november een aantal betrokken partijen. De woordvoerders gaan met hen in gesprek en zullen verdiepende vragen stellen ter voorbereiding op de besluitvorming. 

De bijeenkomst vindt plaats vanaf half 8 in de raadszaal. Voor publiek en pers is de bijeenkomst alleen te volgen op internet, dit in verband met corona. Een link volgt in de raadskalender op voorschoten.bestuurlijkeinformatie.nl/.

De raad nodigt een aantal organisaties met bijzondere betrokkenheid en expertise persoonlijk uit, maar roept een ieder in Voorschoten op hun standpunt schriftelijk kenbaar te maken. Dit kan naar de griffie: griffie@voorschoten.nl, zo mogelijk uiterlijk dinsdagochtend. Mochten raadsleden hierover vragen willen stellen, dan worden briefschrijvers mogelijk uitgenodigd woensdagavond aanwezig te zijn.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 8 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 12 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 17 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 22 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9