Voorschoten Lokaal heeft René van der Smeede voorgedragen als voorzitter van het bestuur.
Voorschoten Lokaal heeft René van der Smeede voorgedragen als voorzitter van het bestuur. Foto: Copyright: Voorschoten Krant

René van der Smeede kandidaat voorzitter Voorschoten Lokaal

Politiek Persberichten Politiek

Persbericht

Voorschoten Lokaal deed dit jaar voor het eerst mee met de gemeenteraadsverkiezingen en boekte een mooi resultaat: vier zetels behaald en op 80 stemmen na de grootste partij in Voorschoten. De fractie van Voorschoten Lokaal heeft er zin in maar bij een nieuwe partij in opbouw hoort ook een gekwalificeerd bestuur.

Voorschoten Lokaal is niet bedoeld als een eendagsvlieg maar wil ook voor de toekomst op alle niveaus een structurele bijdrage leveren en daar hoort ook een goed bestuur bij. In René van der Smeede hebben wij een goede voorzitter gevonden. 

Hij heeft een langdurige bestuurlijke ervaring bij grote ondernemingen in zowel binnen-als buitenland. Daarnaast kennen wij René als een bevlogen bestuurder bij vele Voorschotense vrijwilligersorganisaties. Met zijn kennis van zaken en van de problematiek in Voorschoten maakt dat hem tot een uitstekende voorzitter van Voorschoten Lokaal. 

Het bestuur zal in samenwerking met de fractie actief een bijdrage leveren om te zorgen dat Voorschoten, in deze turbulente wereld, een fijne plek blijft om te wonen te werken en te recreëren.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Jaarconcert Harmonie Voorschoten op zondag 25 juni 27 minuten geleden
Afbeelding
Kamers met Aandacht 1 uur geleden
Afbeelding
Sugar 'n Spice, huisgemaakt gebak en gerechten op de vrijdagmarkt 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe inwoners Voorschoten bezochten 1e Cultuurproeverij! 20 uur geleden
Afbeelding
Doe mee aan het onderzoek van Sporttafel Voorschoten 20 uur geleden