Afbeelding
Foto: GLASBOEK IN BEELD

Uitslagen Quatrocross op de site

Sport

Voorschoten - IJskoud was het afgelopen zaterdag. Er stond een gure oostenwind en het was rond de nul graden. Op het terrein rond de Spartelvijver in de Vlietlanden waren vrijwilligers bezig om het terrein in orde te maken voor de quatrocross, een cross voor atleten van 4 atletiekverenigingen uit de regio. De jongste atleten, van 6 jaar oud, renden 800 meter. De oudste deelnemers liepen bijna anderhalve kilometer.

Vanaf 10.30 uur kwamen de eerste lopers en hun ouders aan. Rugnummers werden uitgedeeld en de kinderen gingen warmlopen. Voorschoten 97 is een kleine atletiekvereniging tussen de grote clubs uit Leiden, Katwijk en Lisse, maar ook dit jaar deden onze atleten het weer uitstekend en werden een aantal races zelfs door Voorschoten gewonnen! Kijk voor alle uitslagen op de site van de atletiek vereniging Voorschoten '97 www.http://www.voorschoten97.nl/atletiek.

Om 12.30 uur was de laatste start en een half uur later was het in de Vlietlanden weer alsof er nooit een cross geweest was.

Nico Plaatzer maakte weer prachtige foto's van bijna alle atleten die via de Facebookpagina van Voorschoten 97 Atletiek te bewonderen zijn.

Aanstaande zondag is al weer het volgende evenement van Voorschoten 97 Atletiek: De Rendierenloop. Misschien kun je je nog inschrijven.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 1 uur geleden 1
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 19 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 19 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 19 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 19 uur geleden