Jan Buist en Ron Helder floten afgelopen weekend hun laatste voetbalwedstrijd voor Voorschoten'97. Foto: V'97

Scheidsrechters Voorschoten'97 uitgefloten

Sport Sport

Decennia waren Jan Buist en Ron Helder op de velden te vinden bij V`97 en begeleidden honderden wedstrijden! Afgelopen zaterdag 8 juni namen zij afscheid en floten hun allerlaatste wedstrijd.

De dames 1 van de zaterdag aangevuld met meiden uit de jeugd speelde tegen een selectie van de clubscheidsrechters!  Om 14.30 begon de wedstrijd. Jan floot als de eerste helft en Ron speelde met de scheidsrechters mee als aanvoerder. Al snel hadden de dames een voorsprong te pakken en de eerste helft werd onder leiding van Jan afgefloten. Na de rust waren de rollen omgekeerd, Ron floot en Jan speelde mee. Het scheidsrechtersteam herpakte zich door 2-2 te maken. Net voor het einde werd het 3-2 en na een spetterende eindrush werd de wedstrijd afgesloten met een 3-3 gelijkspel!

Na de douche werden de scheidsrechters, hun vrouwen en overige aanhang uitgenodigd in de bestuurskamer waar Peter Dubbeling namens het bestuur van Voorschoten`97 en Herman de Vries namens de scheidsrechterscommissie Ron en Jan bedankte voor al de jaren inzet als scheidsrechters op de club.

Ron en Jan ontvingen van de club een trofee als dank. In de zomer komt er een bord tussen veld 1 en 2 met de namen van de twee scheidsrechters. Jan en Ron zijn de eersten maar in de toekomst komen de namen van alle scheidsrechters er op als dank voor hun inzet gegeven voor de club!

Voorschoten `97 de scheidsrechters commissie dankt Jan en Ron voor al hun jaren die ze met veel plezier hebben gegeven op de velden!!