Afbeelding

Zomersportkamp is mooie traditie

Sport Sport

In de laatste week van de zomervakantie organiseerde het Buurthuis van de Toekomst samen met 6 sportverenigingen een 3-daags Zomersportkamp voor basisschoolkinderen vanaf 8 jaar. Dit was al weer de derde editie en het zomersportkamp is daarmee een mooie traditie geworden. Wethouder Nanning Mol sloot het kamp bij HVV70.

Trok het eerste kamp drie jaar geleden nog maar een handvol kinderen, dit jaar was het kamp bomvol! Drie dagen lang mochten kinderen met verschillende vormen van lichaamsbeweging, sport en spel kennis maken. Elke dag op een andere club. Iedere gastontvanger maakte er weer een fantastische sportieve dag van.

Woensdag begon het bij  Tennisvereniging Forescate en de Voorschotense golfclub, donderdag bij MHC Forescate, samen met HSV Adegeest, en vrijdag Atletiek Voorschoten'97 HVV'70 en Bootcamp v Naomi Fransen met medewerking van Sportfondsen Voorschoten en Rugby DIOC / BSN.

Vrijdag werd het kamp gesloten bij Handbalvereniging HVV70 waar ook een heuse stormbaan stond. 'Een geweldig initiatief', zei wethouder Mol bij de afsluiting. 'Het is heel belangrijk om te sporten en samen sporten is natuurlijk hartstikke leuk.' Hij dankte de organisatie en de deelnemende sportclubs.
 
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 2 uur geleden 1
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 20 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 20 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 20 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 20 uur geleden