<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Ouders van bezoekende verenigingen krijgen een gratis kopje koffie bij Het Wapen van Voorschoten</p>

Ouders van bezoekende verenigingen krijgen een gratis kopje koffie bij Het Wapen van Voorschoten

(Foto: PR)
Sport

Bestuur HSV Adegeest denkt mee

  Sport

Nu het dan toch zover is gekomen dat allerlei openbare gelegenheden op slot gaan, waaronder de sportkantines, heeft het Bestuur van HSV Adegeest zich opgesteld als ruimhartige gastheer. 

Alhoewel begeleiders van jeugd teamspelers de toegang tot het sportcomplex wettelijk niet ontzegd wordt, heeft het bestuur van HSV Adegeest het besluit genomen geen ouders/begeleiders op het terrein toe te laten. De coaches/trainers en eventueel de scoorder van de tegenpartij mag met het team meekomen, maximaal 3 begeleiders per team dus.

Kopje koffie voor ouders van gasten
Voor de ouders van de gast jeugd-teamspelers heeft het bestuur van HSV Adegeest een regeling getroffen met Mariette Mol, Het Wapen van Voorschoten. De ouders leveren de jeugd spelers maximaal 5 kwartier voor de wedstrijd af bij HSV Adegeest (een warming up van 1 uur). De ouders / begeleiders ontvangen consumptiebonnen voor een kop koffie bij het Wapen van Voorschoten op rekening van HSV Adegeest.

Reeds velen jaren vraagt HSV Adegeest de middenstand om steun voor de sport club, nu het nodig is steunt HSV Adegeest een van de sponsoren met dit gebaar.

Odette Paauwe-Insinger, penningmeester


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten