<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Sport

Afzwemmen in coronatijd....., het kan!

  Sport

Je zwemdiploma halen in coronatijd… in zwembad Het Wedde deden 43 kinderen dat. Maar zonder publiek. Het was één van de aangescherpte maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Gelukkig kon er nog wel worden afgezwommen. 

Maar dat wat altijd een feestje is voor de kandidaten en publiek, zou nu een stuk somberder georganiseerd moeten worden. Gelukkig kwam zwembad Het Wedde met een oplossing: een ouder/verzorger per kandidaat mee laten zwemmen!

Zo gezegd, zo gedaan. Alle ouders werden uitgenodigd en bijna alle ouders/verzorgers gaven gehoor aan de oproep hun kind in het water te ondersteunen. Het leverde een uniek moment op in zwembad Het Wedde. Zowel de kinderen als de ouders voldeden ruimschoots aan de gestelde exameneisen van de Nationale Zwemdiploma’s. Daarom konden de instructeurs van Het Wedde aan het einde van het examen de kinderen een Zwemdiploma uitreiken. Aan de deelnemende ouders werd een meezwemcertificaat uitgereikt.

Zwembad Het Wedde feliciteert met diploma A:
Lexi, Vos, Nicholas, Reinier, Oskar, Nabil, Douwe, Siebe, Fien, Tygo, Jari, Anuoar, Hendrik, Luuk, Iman, Hala en Rayane.

En feliciteert met diploma B:
Anna, Maite, Geert, Jayden, Bella, Senad, Aissatou, Laurinda, Luca, Evi, Arthur, Livia, Tess, Samuel en Mattis.

Diploma C:Chloë Jolie, Rik, Maeve, Sanne, Noud, Roan, Lynché, Josephine, Simon, Juno en Maartje.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten