De inschrijving voor de Rendierenloop is geopend.
De inschrijving voor de Rendierenloop is geopend. Foto: © emmie beijlen

Inschrijven voor de Rendierenloop kan vanaf nu

Sport Sport

(persbericht) De inschrijving voor de Rendierenloop 2020 is vanaf vandaag geopend. Iedereen kan meedoen aan de speciale Rudolphs Rode Speurneus Editie op zondag 20 december door zich aan te melden op www.rendierenloop.nl. Wie liever op een ander moment de puzzeltocht volbrengt, kan kiezen voor een tijdslot op maandag 21 december tot en met zaterdag 2 januari. De totale kosten bedragen 10 euro, zowel individueel als voor een gezin/huishouden. De volledige opbrengst gaat naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten’97.

Ondanks de coronacrisis heeft de organisatie alles op alles gezet om een variant te bedenken die wél door kan gaan. Door een speurtocht op te zetten waarbij de deelnemers zelf met een app op hun telefoon de route langs de diverse locaties wandelen, heeft Voorschoten’97 overeenstemming bereikt met de gemeente om deze bijzondere editie van de Rendierenloop te mogen organiseren. Meerdere bedrijven en instanties hebben al hun medewerking toegezegd. Zij zorgen voor extra sfeer onderweg, prijzen voor de deelnemers met de meeste punten en de leukste aankleding en/of een leuke vraag of opdracht.

Feestelijke variant
De feestelijke variant in kerstsfeer vindt plaats op zondag 20 december. Deelnemers kunnen op deze dag kiezen om te starten op een tijdslot tussen 16.00 uur en 19.00 uur. De totale duur van de puzzeltocht is anderhalf uur. Elk half uur mogen er slechts vijftig deelnemers aan de puzzeltocht beginnen. Wie verzekerd wil zijn van deelname op deze dag, wordt dan ook aangeraden om zich snel aan te melden.

Wanneer de tijdsloten op zondag 20 december vol zijn of een andere dag beter uitkomt, is het ook mogelijk om je in te schrijven op een dag tussen maandag 21 december en zaterdag 2 januari. Er zijn dan tijdsloten om 10.00 uur, 11.30 uur, 13.00 uur en 14.30 uur.

Ideale activiteit in de kerstvakantie
De speciale Rudolphs Rode Speurneus Editie van de Rendierenloop is de ideale activiteit om tijdens de kerstvakantie aan deel te nemen. Dit kan zowel individueel als met jouw gezin/huishouden. Zeker in deze barre tijden waarin niet veel door kan gaan, is heel Voorschoten toe aan iets leuks zoals dit. Op www.rendierenloop.nl is meer informatie te vinden over de puzzeltocht. Ook staan op deze website alle getroffen coronamaatregelen opgesomd.

De organisatie van de Rendierenloop staat voortdurend in contact met de gemeente Voorschoten. Mochten de maatregelen weer verscherpt worden, vindt er nieuw overleg plaats. Wanneer deze speciale editie van de Rendierenloop alsnog moet worden geannuleerd, vindt er restitutie plaats voor iedereen die zich al heeft ingeschreven.

Contact
Om het spel zo leuk mogelijk te maken, treedt de organisatie graag in contact met organisaties die hun locatie willen toevoegen aan de puzzeltocht door middel van een leuke vraag of een ludieke opdracht. Ook kunnen inwoners van Voorschoten met een originele vraag contact opnemen. De contactgegevens zijn te vinden op www.rendierenloop.nl.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 43 minuten geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 1 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 1 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 17 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 23 uur geleden