Afbeelding

Geslaagde MHC Forescate hockey-Fietspuzzeltocht

Sport Sport

Afgelopen zondag hebben ruim 100 deelnemers aan de fietspuzzeltocht van MHC Forescate meegedaan. Dit evenement was een van de vele activiteiten die de club organiseert om in deze corona-tijden het clubgevoel te kunnen bewaren. Ondanks de kou en de coronaregels waren de reacties heel erg positief en kunnen we terug kijken op een geslaagd evenement.

Van alle inzendingen met antwoorden waren er drie foutloos; familie Mooren, Trimheren B en familie Dekkinga. Omdat de familie Mooren bij de bonusvraag de meeste woorden (65) wist te maken van deze drie inzendingen zijn zij uiteindelijk de winnaars geworden. De familie Mooren kan binnenkort een kleine attentie verwachten. 

De beruchte bonusvraag waarin de meeste woorden moesten worden gemaakt (uit een aantal beschikbare letters uit een van de puzzelvragen) werd overigens gewonnen door Herman Kist die er maar liefst 77 wist te maken! 

In de komende weken zullen de overige activiteiten van de hockeyclub weer online zijn met hopelijk evenveel enthousiaste deelnemers.

Voor diegenen die afgelopen zondag niet konden deelnemen maar die de tocht nog een keer willen fietsen zal de routebeschrijving met puzzelvragen beschikbaar zijn op de site (www.mhcforescate.nl). Om de spanning erin te houden publiceren we uiteraard hier nu niet de goede antwoorden….

100 deelnemers deden afgelopen weekend mee aan de MHC Fietspuzzeltocht
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 1 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 1 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 2 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 18 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 23 uur geleden