<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Clinicfoto&rsquo;s: A. v.d. Meulen </p>

Clinicfoto’s: A. v.d. Meulen

(Foto: )
Sport

MHC Forescate bezig met de voorbereiding van een bijzonder seizoen

  Sport

MHC Forescate is druk bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Na een door Corona raar competitieloos jaar, zijn inmiddels alle ogen gericht op het aanstaande seizoen en de start van de competities in september.

Afgelopen weekeinde kon de F-, E- en D jeugd al het veld op met een leuke clinic die werd gegeven door de spelers van Forescate Heren 1. In kleine teams kregen de jonge hockeyers tips en leerden ze handige hockeytrucjes. Het was een uitermate geslaagde en leerzame dag, een goede eerste voorbereiding op het nieuwe seizoen!

Dat wordt een bijzonder seizoen want het seizoen gaat beginnen met een fantastisch veteranen toernooi en aan het einde van komend seizoen bestaat Forescate 60 jaar en zo een jubileum moet natuurlijk gevierd worden. De bar en evenementen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Forescate zoekt dan ook nog vast bar-personeel. Leeftijd maakt niet uit als je maar tenminste 16 jaar of ouder bent, maar ook ouderen zijn welkom om te solliciteren. We zijn op zoek naar vaste krachten voor de zaterdag en zondag, ochtend- of middagdienst vanaf augustus! 

Ook doordeweeks in de avonden is er plaats en verder incidenteel op avonden tijdens feesten en partijen. De werkzaamheden bestaan uit alle werkzaamheden die bij een sportkantine horen, zoals koffie bereiden, drankjes inschenken, broodjes maken en de vrijwilligers de weg wijzen. Maar ook het schoonhouden van de bar, keuken en het opruimen van het terras maken uiteraard onderdeel uit van de werkzaamheden. Wat wij zoeken zijn medewerkers die snappen hoe je met een glimlach klanten bedient, onder druk kunnen werken, die zelfstandig zijn en verantwoordelijkheidsgevoel hebben. 

Voldoe jij aan dit profiel stuur dan een berichtje naar gastvrijheid-evenementen@mhcforescate.nl.Wil je eerst meer informatie dan kan je bellen naar: Sabine Hendriks: 06-22021439 of Paul Engels 06-10969412&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten