Tennisvereniging Adegeest organiseert het Van Stralen Enkel Open van 24 juli tot en met 1 augustus
Tennisvereniging Adegeest organiseert het Van Stralen Enkel Open van 24 juli tot en met 1 augustus

Van Stralen Enkel Open 25+ tennistoernooi op Adegeest

Sport Sport

Tennispark Adegeest organiseert van 24 juli t/m 1 augustus het Adegeest makelaarskantoor Van Stralen dames- en herenenkel 25+ open tennistoernooi. In de speelsterkte categorieën 4 t/m 8. 

De toernooicommissie van Adegeest ziet het als een uitdaging om exclusief voor het tennis-enkelspel een regionaal toernooi te organiseren. Uit de aanmeldingen tot nu toe blijkt al dat er flink animo is voor het enkel toernooi. De inschrijving vindt plaats via toernooi.nl en sluit op 18 juli 23.00 uur.

Het initiatief voor dit tennisevenement was voor makelaarskantoor Van Stralen uit Voorschoten, die al een aantal jaren sponsor is op tennispark Adegeest, aanleiding om zijn sponsoring uit te breiden en zijn naam aan dit toernooi te verbinden. Zo gaat er weer een mooi sportief evenement in en voor Voorschoten en de regio van start. 

U bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan het fraaie tennispark gevestigd aan de Weddeloop 4 in Voorschoten en te genieten van de wedstrijden. Tennispark Adegeest staat bekend om zijn gezellige sfeer en prima catering. Het terras en clubhuis heeft genoeg plaats voor alle toeschouwers. Dit ook binnen alle geldende corona-maatregelen.

Ook is een bezoek aan het toernooi een mooie gelegenheid om het tennispark te bewonderen, kennis te maken en informatie te krijgen over de lidmaatschap en tennislesmogelijkheden. 

Zo heeft ook Adegeest nog altijd de 10 x tenniskaart. Met deze kaart voor slechts € 45 kunt u zonder lidmaatschap verplichtingen per persoon vrijblijvend 10 x tennissen. Ook is het een prima mogelijkheid om tijdens de zomervakantie lekker sportief bezig te zijn en je conditie op peil houden. Deze kaart is zeer populair en is in de afgelopen maanden in grote aantallen verkocht. Voor meer informatie over het toernooi, lidmaatschap en tenniskaart verwijzen wij naar www.tennispark-adegeest.nl.


Nieuws overzicht

Afbeelding
Bliksemactie voor Oekraïens jeugdkoor levert € 5.250,- op 1 uur geleden 1
Afbeelding
De VoorschotenLoop houdt unieke 10 Engelse mijl intact 3 uur geleden
Afbeelding
Cultuur in het dorp nog beter op de kaart zetten 4 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek gaat duurzaam met Albert Heijn 22 uur geleden
Afbeelding
Gemeente wil meer aandacht voor toegankelijkheid 22 uur geleden