<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>21 kleuters en peuters deden mee aan het Nijntje-programma van GV Slank & Kwiek</p>

21 kleuters en peuters deden mee aan het Nijntje-programma van GV Slank & Kwiek

(Foto's: GV Slank & Kwiek)
Sport

21 Nijntje Beweegdiploma’s bij Slank & Kwiek

  Sport

Na een lesperiode van 20 weken was het onlangs groot feest voor de jongste peuters en kleuters bij GV Slank & Kwiek. Onder toeziend oog van ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en andere belangstellenden, behaalden 21 kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 6 jaar hun Nijntje Beweegdiploma. 

Na de laatste les, waarin alle vereiste vaardigheden voor het diploma aan het enthousiaste publiek werden getoond, mochten de kinderen één voor één het erepodium beklimmen om hun diploma in ontvangst te nemen. De diploma uitreiking werd feestelijk gevierd met als afsluiting wat lekkers.

Het Nijntje Beweegdiploma lesprogramma is door de KNGU in het leven geroepen om kinderen van jongs af aan te helpen bij hun motorische ontwikkeling. Dat is iets waar ze voor de rest van hun leven profijt van hebben. 

Na de zomervakantie start een nieuwe reeks Nijntje Beweegdiploma lessen en na de reeks Nijntje lessen blijven veel kinderen gymmen bij Slank & Kwiek op de reguliere lesuren. Er zijn lessen op zondagochtend (4 t/m 6 jaar) en op woensdagmiddag (3-4 jaar, 5-6 jaar en 1,5-3 jaar mét ouders). 

Alle kinderen zijn van harte welkom voor 2 gratis proeflessen. Aanmelden is niet nodig, je kan gewoon binnenlopen tijdens een van de lessen. Zodra de kinderen wat ouder zijn gaan ze verder met turnen in plaats van gymmen, ook voor een proefles turnen is iedereen van harte welkom! 

Zie voor het lesrooster www.slankenkwiek.nl/lesrooster, en voor meer informatie over de nieuwe cyclus Nijntje Beweegdiploma lessen na de zomervakantie www.slankenkwiek.nl/nijntje.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten