Het was nog lang gezellig bij het toernooi!
Het was nog lang gezellig bij het toernooi! Foto: Luuk Oerlemans en Hans Boxman

Club van 100 Sponsortoernooi 2024 weer groot succes

Sport Sport

Het traditionele Club van 100 Sponsortoernooi 2024 Voorschoten’97 werd vorige week woensdag gehouden en de commissie sponsoring & sponsorhome kan terugzien op een zeer geslaagde avond. 

Maar liefst 16 teams deden mee waaronder ook weer 4 nieuwe deelnemende sponsoren: VAKON,MBL Lighting, Yesss electrical en Dylan Victory Voorschoten Fysio. En verder ook vele “oude bekenden” zoals Pronto, E-Installaties, La Casita etc.

De opzet was dit jaar iets gewijzigd. Om de speelsterkte wat meer gelijkwaardig te houden was er een indeling in een prestatie poule en 2 recreatie poules. Daarnaast uiteraard de mix poule.

Met veel energie en plezier werd op een sportieve wijze gestreden om de punten. De finale tussen de winnaars van de 2 recreatie poules ging tussen FC VAKON en PRONTO. Na een spannende strijd werd FC VAKON de winnaar en ontving daarna een beker met de “grote oren”.

Winnaar zonder een enkel verliespunt werd in de prestatie poule EAF AUTOS, een van onze kledingsponsoren. In de mix poule ging de overwinning naar het gemengde team van FC VAKON, waarmee de 2e beker werd binnengehaald. En dat voor het eerst als deelnemer!

Van alle teams is een foto gemaakt door Luuk Oerlemans en Hans Boxman. Na afloop was er voor ieder team en de scheidsrechters een schaal met heerlijke tapas hapjes, weer uitstekend verzorgd door B&B en Restaurant La Casita. Daarna volgde nog een loterij waarvan de mooie prijzen door de sponsoren ter beschikking werden gesteld. Onder andere 2 enthousiaste dames zorgden voor een recordverkoop aan loten!

Tot slot danken wij de Club van 100 en alle mensen die hebben meegewerkt aan de organisatie en het welslagen van dit toernooi.

Namens de commissie Sponsoring & Sponsorhome Voorschoten’97,

Hans Toor.

Op de site van Voorschoten’97 zijn alle foto’s te bekijken.

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 13 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 22 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel gisteren
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37