<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kunst & Cultuur

Kunstmarkt Voorschotense Kunstkring

  Tentoonstelling

Net als vorig jaar organiseert de Voorschotense Kunstkring (VKK) weer een kunstmarkt aan het eind van het jaar. Dit weekend, zaterdag 9 en zondag 10 december van 12.00 tot 17.00 uur op de expositiezolder in het Ambachts- en Baljuwhuis boven Restaurant Floris V op Voorstraat 12. De werken die u kunt kopen zijn heel vriendelijk geprijsd tot maximaal zo'n 200 euro. Bent u op zoek naar een heel origineel cadeau voor de komende feestdagen of wilt u gewoon weer eens wat nieuws aan de muur of op de vensterbank, moet u beslist even komen kijken.

U kunt werken kopen van Charlotte Boschma, Albert-Jan Cool, Jan-Willem van Swigchem, Lucy de Kruijf, Ina Versteeg, Sonja van der Burg, Willem Tegelaar, Tilla Visser, Maria Starke-Milkó, Fanny Mazure, Rian Geurts, Ella van Elck, Annemarie Spijkerman, Johan Timmers, Joke Schoneveld en Marian Smit. Van figuratief tot abstract, twee- en driedimensionaal en de meest uiteenlopende materialen. Dus niet alleen voor aan de wand, maar ook voor op de kast of de commode, in een vitrine of hangend in de lucht. 

Kijkje vooraf

Op www.voorschotensekunstkring.nl onder Exposities, huidige expositie kunt u al een kleine impressie van de aangeboden werken krijgen. Ook kunt daar onder Kunstenaars meer informatie over alle deelnemende kunstenaars vinden. Maar de beste indruk krijgt u natuurlijk bij een bezoek. De VKK rekent op veel belangstelling. U bent van harte welkom!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten