<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Het Eate & Ease concept van Thea Bodenhorst maakt het diëten makkelijk en je houdt het daarom langer vol.  Foto: PR
Het Eate & Ease concept van Thea Bodenhorst maakt het diëten makkelijk en je houdt het daarom langer vol. Foto: PR (Foto: )
Ondernemer in beeld

Uw koolhydraatbeperkte maaltijd aan huis Eat & Ease

  Zakelijk

Koolhydraatbeperkt werkt! Dat heeft Thea Bodenhorst van het bedrijf Eat & Ease aan den lijve ondervonden. Ontstaan uit de gedachte dat afvallen een feestje moet worden is zij een onderneming gestart waar lekker, gezond en genoeg eten de pijlers zijn om op een comfortabele manier centimeters en gewicht te verliezen.
Geen hongerdips en geen snaaibuien meer. "Zelf ben ik echt suikerverslaafd geweest: hele zakken drop en spekkies zat ik weg te smikkelen op de bank voor de televisie, om vervolgens kotsmisselijk en doodvermoeid mijn bed in te kruipen."

Omdat zij wilde weten wat er nu eigenlijk in haar lichaam gebeurde heeft zij een opleiding tot Voedingsconsulente gevolgd, waarbij zij veel leerde over voeding, alleen de behoefte aan suiker bleef.

Totdat zij kennismaakte met de Low Carb High Fat methode, waarbij koolhydraten tot een minimum worden beperkt. Thea besloot deze methode samen met haar man uit te proberen.

"Voor ons betekende dit een complete verandering van lifestyle: nauwelijks brood, rijst of pasta, maar heel veel groenten, gezonde vetten en eiwitten. Behalve dat we gingen stuiteren van de energie, vielen we ook nog eens allebei 9 kilo af, zitten we nu al een jaar op dit gewicht, slapen we beter én hebben we geen suikerdips meer."

Dus besloot zij de LCHF maaltijden ook voor anderen toegankelijk te maken en de geboorte van Eat & Ease was een feit! Want wat doet Eat & Ease? Complete ontzorging door de dagelijkse levering van een vers bereid koolhydraatarm ontbijt, lunch en avondmaaltijd bij de klant aan de deur. Niet meer nadenken, just Eat & Ease. Na een pilot bleek dit al snel zo succesvol dat uitbreiding noodzakelijk was. Om heel Nederland mee te kunnen laten genieten werkt zij met thuiskoks, geselecteerd op hun passie voor koken. De thuiskoks bereiden de maaltijden in hun eigen keuken volgens de receptuur van Eat & Ease en zo zijn zij in staat heel Nederland op een comfortabele manier centimeters en gewicht te laten verliezen.

Ook in Voorschoten e.o. staat een thuiskok te trappelen om voor geïnteresseerden aan de slag te gaan! Meer informatie en reacties van deelnemers zijn te vinden op haar website www.eatandease.com. Eat & Ease groeit snel. Vind jij het ook leuk om aan de slag te gaan als thuiskok, stuur dan een email naar info@eatandease.com.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten