<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Ondernemer in beeld

Valk Versmarkt gaat voor Goud!

  Zakelijk

Valk Versmarkt heeft weer deelgenomen aan de vakwedstrijden van de Slavakto. De vakwedstrijden van de Slavakto vinden om de 3 jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Elke ambachtelijke slagerij In Nederland die trots is op z'n producten kan hieraan meedoen.

De voorbereidingen beginnen al vroeg in de worstmakerij en keuken bij Valk Versmarkt.

Alle producten moeten tegelijkertijd worden ingeleverd bij de vak jury. Valk Versmarkt deed maar liefst met 18 producten mee! Dat vraagt om een goede planning. Die wordt al een aantal weken voor de wedstrijd uitvoerig gemaakt zodat alles soepel verloopt.

Meedoen aan diverse vakwedstrijden is elke keer weer een nieuwe uitdaging. We steken er veel tijd en energie in, maar wij hebben maar e één doel en dat is het behalen van GOUD of GOUD MET STER tijdens de wedstrijden van de Slavakto.  Om deze resultaten te kunnen behalen begint het bij passie hebben voor je vak, enthousiasme, doorzettingsvermogen en vakmanschap. Dit is de basis die je in huis moet hebben om een mooi product te kunnen insturen.

Dit keer weer niet zonder resultaat! Maar liefst 10 producten zijn GOUD bekroond en 6 producten zijn bekroond met het hoogst haalbare namelijk GOUD MET STER!

Goud bekroond zijn:
-Gerookte kipfilet
- Rookvlees
- Boterhamworst
- cordon bleu rollade
- mosterd rollade
- rosbief
- rookworst
- grillworst naturel
- erwtensoep
- kip cashew

En het hoogst haalbare Goud met Ster zijn:
- boerenachterham
- fricandeau
- roasted pork
- gekookte worst
- kip grillworst
- zoete spruitjes

Wij zijn ontzettend trots op het team dat zich heeft ingezet voor deze vakwedstrijd! Het is een bekroning op het harde werken en het streven naar het allerbeste resultaat.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten