<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Ondernemer in beeld

Lampionnen beschilderen + optocht & Cheque uitreiking door Ladies Circle.

  Zakelijk

De Centrumondernemers Voorschoten hebben as zaterdagmiddag  22 december weer een mooi kerstprogramma!

13:00 uur en 16:00 uur de mogelijkheid voor kinderen om lampionnen te beschilderen in de Passage bij 'Zij aan zij'.

Vanaf 15:30 uur kunnen de kinderen met hun zelf beschilderde  lampion terecht in de Dorpskerk om samen met een meidengroep onder leiding van Maria Rosenmöller kerstliederen te zingen met onderbrekingen van orgelspel door Henk walvaart.

Gedurende de gehele dag verkoopt de Ladies Circle in een marktkraampje vóór de HEMA kerstballen voor de actie "Mensen en Wensen". In deze ballen kunt u een wens doen voor een dierbare.

Deze 'Wens Kerstballen' kunnen vervolgens in de Dorpskerk worden opgehangen in de aldaar aanwezige kerstboom.

Om 16:15 uur wordt door de Ladies Circle bij de Dorpskerk een mooie cheque overhandigd aan Anne Remijn van de Stichting  'Achter de Regenboog'. Op het moment dat het opgehaalde bedrag  wordt bekend gemaakt, gaat de verlichting van de drie grote bomen aan.

We hopen dat er veel kinderen (en ouders) met hun lampionnen  aanwezig willen zijn.

Om 16:30 uur vertrekt de lampionnen optocht vanaf de dorpskerk voor een rondje door het dorp, vooraf gegaan door Het Dickens Orkest uit Pijnacker. (Via Hudson, Paard, Voorstraat naar Dorpskerk).

De lampionnenoptocht eindigt weer bij de ingang van de Dorpskerk.

Tot +/- 17:15 uur kan iedereen hier nog terecht om samen met de meidengroep van Maria Rosenmöller kerstliederen te zingen.

Een mooie afsluiting van veel kerstactiviteiten in het Hart van Voorschoten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten