Financieel adviseur Angelique van Vliet is sinds 1 januari 2019 zelfstandig ondernemer. Foto: Vsk
Financieel adviseur Angelique van Vliet is sinds 1 januari 2019 zelfstandig ondernemer. Foto: Vsk

Angelique van Vliet voor 'Financieel advies op maat'

Zakelijk Ondernemer in beeld

Hoewel Angelique van Vliet al jaren zelfstandig ondernemer is op het gebied van interieur styling kan zij daarnaast bogen op een lange carrière als financieel adviseur. 'Sinds 1 januari 2019 heb ik mij als zelfstandig adviseur onder de naam Vlietbrug Advies gevestigd'. Een kennismaking met deze nieuwe gedreven ondernemer.

door redactie

Voorschoten - 'Ik heb ervaren dat je als financieel adviseur er altijd moet zijn voor je cliënten, je bent vaak betrokken in intense periodes van de relaties. Ik ervaar het dan ook niet als een probleem als klanten, vaak buiten kantooruren, even appen als ze vragen hebben. Meestal zullen mensen niet op hun werk over hun hypotheek nadenken, maar juist erna of in het weekend. Door flexibel te zijn, breng je ook een stukje rust voor de klanten. Ze hoeven dan niet wakker te liggen over vragen die ze pas de volgende werkdag kunnen stellen. Wat ik ook merk is dat klanten het prettig vinden om bijvoorbeeld 's morgens om 07.00 al af te spreken, voor werktijd, dan is iedereen nog fris, want een gesprek over je financiële situatie vergt aandacht en concentratie, je mag niets over het hoofd zien.'

Angelique adviseert haar cliënten op een breed financieel terrein. Zoals bij hypotheekaanvragen, vermogensadvies, levensverzekeringen, schadeverzekeringen en pensioenverzekeringen en kredietaanvragen. 'Ik ben volledig onafhankelijk en zal alles doen om de droom van de klant waar te maken, maar ben wel realistisch. Eerlijkheid en helderheid bieden is belangrijk. Ik help mensen inzicht te verkrijgen in hun financiële situatie zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen.

Het is bijzonder hoe dicht je bij de mensen komt. Om goed advies te geven moet ik echt alles van hun financiële situatie van nu en de verwachtingen voor de toekomst weten. Daar ga ik uiteraard heel integer mee om. Ik vind een uitdaging om ook ondernemers te bedienen, inzicht geven in hun mogelijkheden en waar de risico's liggen. Verantwoordelijkheid nemen voor je financiële situatie nu en in de toekomst dat is waar ik voor sta. Wat gebeurt er bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of inkomensterugval? Door mensen goed inzage te geven kun je heel veel zorgen wegnemen. Ieder zijn vak zeg ik altijd en dit is het mijne!'

Neem voor een vrijblijvend intake gesprek contact op met Angelique van Vliet via 06 30866478 of via angelique@vlietburg.com.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 8 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 9 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 14 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 21 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 23 uur geleden