<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Op zaterdag 20 juli laat Roos je weer proeven van de gerechten die zij maakt met de biologische producten uit de winkel van Odin. Foto: PR
Op zaterdag 20 juli laat Roos je weer proeven van de gerechten die zij maakt met de biologische producten uit de winkel van Odin. Foto: PR (Foto: )

Biologische supermarkt Odin duurzaam, gezond én lekker

  Zakelijk

Sinds de biologische supermarkt Odin vorig jaar aan het Treubplein in Voorschoten opende zien wij ons vaste klantenbestand elke maand toenemen, zegt bedrijfsleider Tessa de Jager van Odin Voorschoten.

Voorschoten - 'Kwamen onze klanten in eerste instantie voor gluten of lactosevrije producten, inmiddels weten zij ook dat je bij Odin vrijwel al je dagelijkse boodschappen kunt doen. Van vele soorten biologisch geteeld fruit en groenten, cosmetica van Dr. Hauschka, tot zelfs schoonmaakartikelen. Alle producten hebben een EKO certificaat, dat betekent dat alle producten 100% biologisch zijn, ook het non-food assortiment is duurzaam en heeft een keurmerk op dat gebied', legt Tessa uit.

'Veel van onze vaste klanten zijn lid geworden van Coöperatie Odin. Hierdoor word je mede-eigenaar en kun je meedoen aan workshops, lezingen, rondleidingen, filmavonden en boerderijuitstapjes. Zo investeer je in jezelf, je familie en de wereld om je heen. En je komt in bovendien aanmerking voor ledenvoordeel'.

Een van de vaste klanten is Roos, zij is zo enthousiast over de biologische groenten van Odin dat zij graag anderen er kennis mee wil laten maken. 'Elke 3e zaterdagmiddag van de maand kookt zij in de winkel op het Treubplein. Het is leuk om te zien hoe zij mensen enthousiast maakt want niet alle groenten die je hier kunt kopen vind je in andere supermarkten. Neem bijvoorbeeld deze paarse koolrabi, heel bijzonder en ik verzeker je ook heel lekker! De eerst volgende keer dat Roos komt koken is op zaterdag 20 juli vanaf 14.00 uur is iedereen welkom om te komen proeven in de winkel aan het Treubplein, je krijgt ook het recept mee'.

'Natuurvoedingwinkels hebben de naam duur te zijn. Dat vergeet je onmiddellijk als je het verschil geproefd hebt' lacht Tessa. 'Natuurlijk is onze inkoop duurder omdat de producten kleinschalig en zonder bestrijdingsmiddelen zijn verbouwd maar éénmaal ons fruit of groente geproefd, dan wil je niet meer anders'.

Het dagverse brood van Odin komt van Zonnemaire in Waspik net als het glutenvrij brood, dat in een speciale bakkerij van Zonnemaire gebakken wordt. Ook heeft Odin een assortiment glutenvrije koeken en crackers en de lekkerste glutenvrije en vegan taarten van Banketyvette in de diepvries.

Er is voldoende brood op voorraad, maar speciaal brood zoals glutenvrij, moet je wel van te voren reserveren!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten