De naamswijziging naar DA-drogist is voor Ferry Jansen reden voor een feestje op 5 september. Foto: VSK
De naamswijziging naar DA-drogist is voor Ferry Jansen reden voor een feestje op 5 september. Foto: VSK

DIO wordt DA Drogist: feest in Hofland

Zakelijk Ondernemer in beeld

De DIO drogist in The Read Shop heet vanaf 5 september DA-drogist. Reden voor eigenaar Ferry Jansen om een feestje te vieren. Maar niet alleen de naam is veranderd.

'DIO en DA zijn samengegaan en gaan door onder de naam DA-Drogist. Het assortiment blijft hetzelfde, verzorging, make-up, medicijnen en voedingssupplement maar is uitgebreid met eigen merk DA-producten. Verder is de winkel opnieuw ingericht met links de Readshopartikelen (waaronder back to school), in het midden de DA-drogist en rechts huishoudelijke producten van Prima! De nieuwe opzet is ruimer en overzichtelijker. De folie is van de ramen zodat de winkel meer open en lichter is. 'Een mooie vooruitgang', zegt Ferry die sinds dit jaar volledig gediplomeerd drogist is.

Op 5 september vanaf 9 uur gaan de deuren van de nieuwe winkel open en de specialist van Pharma Nord is aanwezig voor advies over voedingssupplementen. Voor iedere klant die meer dan € 15,- besteed bij de drogisterij is er een goodiebag En op zaterdag 7 september krijgt iedereen gratis popcorn of een suikerspin. De combinatiewinkel is te vinden in Winkelcentrum Hofland, tel.nr. 071-5312711.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 1 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 3 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 4 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 9 uur geleden 4
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10