Logo voorschotensekrant.nl
<p>Vlnr Sjoerd van Essen, Paul Bruijnzeels, Pieter van de Berg, Paul de Bruijn en Marian Handgraaf. Foto: VSK </p>

Vlnr Sjoerd van Essen, Paul Bruijnzeels, Pieter van de Berg, Paul de Bruijn en Marian Handgraaf. Foto: VSK

(Foto: )
Ondernemer in beeld

Steun de horeca en koop een waardebon!

  Zakelijk

Op 13 oktober werd bekend dat ook de Voorschotense horeca weer de deuren moest sluiten. Voor hoelang dat weet niemand precies. De Corona-cijfers zien er niet al te best uit en dat betekent wederom meer onzekerheid voor deze ondernemers. Koop daarom een waardebon in de Voorschotenshop.nl!

Gelukkig schakelen ook de ondernemers ogenschijnlijk vlekkeloos weer over naar het afhalen en bezorgen van maaltijden en bestellen inwoners veelvuldig. Maar dit dekt bij lange na niet de onkosten die er gemaakt worden. Met name na de eerste klap eerder dit jaar en de landelijke regelingen die vaak niet sluitend zijn, beginnen de reserves wel op te raken en moeten, noodgedwongen, soms goede mensen op zoek naar een andere baan. Omdat de meeste Voorschotenaren fan zijn van de gezellige horeca in het dorp, en niet een toekomst willen waarin deze mooie zaken er niet meer zijn, willen de initiatiefnemers van de site aan iedereen met een hart voor de horeca vragen, om niet alleen eten te blijven bestellen en af te halen, maar daarnaast ook te investeren in de toekomst door waardebonnen aan te schaffen.

Op deze manier draagt iedereen iets bij aan de cash flow van de horeca en kunnen gasten, zodra het kan weer gewoon heerlijk genieten van de lekkerste gerechten of dat gezellige biertje. Om het u makkelijk te maken heeft de horeca, waaronder La Casita ondernemer Paul Bruijnzeels met ondersteuning van wethouder Economische Zaken Paul de Bruijn de handen ineen geslagen en het platform Voorschotenshop.nl opgezet. ‘Samen sta je nou eenmaal altijd sterker’, vinden de deelnemende horeca-ondernemers.

Op deze website is heel eenvoudig online één of meerdere waardebonnen aan te schaffen. Naast la Casita hebben onder andere Hudson, de Lindeboom, Café Barrelzz, het Wapen van Voorschoten, het eiland van ome Nick. Va Bene en New Hong Kong City zich bij het initiatief aangesloten. De komende dagen zullen nog meer ondernemers zich bij het initiatief aansluiten, is de verwachting.

Steunt u ook de Voorschotense horeca? Kijk dan op www.Voorschotenshop.nl.

Meer berichten