Combineer je wandeling/fietstocht met een koffie/lunch to go!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Ondernemer in beeld

Combineer je wandeling/fietstocht met een koffie/lunch to go!

  Zakelijk

Het zijn zware tijden voor de horeca. Veel restaurants hebben inmiddels bezorg/afhaal menu’s zodat de keuken toch blijft draaien en het gemis aan inkomsten iets gecompenseerd wordt.

Ook de fietsers en wandelaars in de mooie omgeving van Voorschoten missen hun vaste plekje om even neer te strijken. Gelukkig kun je bij veel restaurants terecht voor een koffie en/of broodje ‘to go’, zoals bij www.restaurantdeknip.nl en https://m.facebook.com/eilandvanomenick.. beide gelegenheden hebben een enorme historie, die niet verloren mag gaan voor ons dorp en de regio. 

Van het Eiland van Ome Nick ontvingen wij onderstaande brandbrief. De brief is gericht aan verenigingen maar de inhoud kan iedereen aanspreken.

Restaurant ‘Het eiland van ome Nick in Voorschoten is al 85 jaar de pleisterplek voor iedereen onderweg. Iedereen die een lekkere kop koffie of een maaltijd wilde gebruiken deed ons restaurant aan. Duizenden wandelaars, wielrenners en andere passanten wisten deze bijzondere plek te vinden op de provinciale weg tussen Leidschendam en Voorschoten. Mijn ouders hebben in 1980, toen het meer een truckers-café/koffiehuis was, dit bedrijf overgenomen. Door hard werken en zonder meer de vrouwelijke hand van mijn moeder ‘Greet’ is dit toen uit gegroeid tot een gezellig familierestaurant zonder enige drempel. Iedereen is welkom en dat was toen ook al te zien aan het gevarieerde publiek die deze plek aandeed. Van bouwvakker, vertegenwoordiger en recreant tot de freule Barones Schimmelpenninck van der oye toe. In 1999 ging mijn vader met pensioen en heeft het stokje doorgegeven aan mij en werk ik dus nu al 38 jaar met volle overtuiging en liefde aan ‘mijn eiland’

Net als andere horecagelenheden hebben ook wij het zwaar te voorduren, daarom dit schrijven.

Ik zou het erg op prijs stellen als u aandacht aan dit familie bedrijf zou willen besteden d.m.v. een  vermelding op uw website of clubblad. Ook kunt u misschien, zodra de maatregelen het toelaten, ons als stop of startpunt gebruiken met 1 van uw wandeltochten. Wij hebben veel ervaring met grote groepen zodat wij op een zeer snelle en gastvrije manier iedereen in van bijvoorbeeld koffie met appeltaart kunnen voorzien. De prijs bij ons is ook zeer aantrekkelijk, wij reken voor koffie met appeltaart 5 euro waarbij de tweede kop tevens ook nog gratis is. Bij grotere groepen staan dan thermoskannen met koffie voor het ‘tweede bakkie’ op tafel.

Voorlopig heeft iedereen  te maken met allerlei maatregelen en zijn wij nu alleen van donderdag t/m zondag geopend voor dranken, soep en diverse broodjes” to go” van 9:30 tot 15:00 (als het weer het toestaat). Ik verwacht half december weer helemaal open te zijn en vanaf maart helemaal vrij van maatregelen.

Hopelijk begrijpt u mijn noodkreet in deze brief. Het zou zo zonde zijn als 1 van deze schaarse plekken in de omgeving moet plaatsmaken voor 1 of ander keten en kunnen wij u snel verwachten als gast in ons restaurant.

Samen kunnen wij dit aan, dus mocht ik iets voor uw club kunnen betekenen hoor ik dit graag.
Met vriendelijke groet,
Robert Jan Eekhof
Restaurant het eiland van ome Nick
Veurseweg 346 voorschoten
06-47047539


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten