<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Ondernemer in beeld

Synchroon: Intratuin mag tot 1 februari 2022 blijven

  Zakelijk

Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, is met Intratuin Voorschoten overeengekomen dat de Intratuin tot 1 februari 2022 gebruik mag maken van haar huidige locatie aan de Leidseweg Noord. De verkoop van eerste woningen van nieuwbouwproject Het Fortuyn start naar verwachting rond september van dit jaar. Het bestemmingsplan zal naar verwachting in april a.s. in de raad worden behandeld.

Oorspronkelijk waren projectontwikkelaar Synchroon en Sjaco Griffioen, eigenaar van de Intratuin in Voorschoten, overeengekomen dat de Intratuin medio 2021 plaats zou maken voor nieuwbouwproject Het Fortuyn. Eén en ander zou samenvallen met de verhuizing van zijn onderneming naar een nieuwe locatie in Lisse, welke in maart 2021 geopend zou worden. Echter begin februari van dit jaar is de nieuwe locatie in Lisse door brand verwoest. Een grote tegenslag voor eigenaar Griffioen en zijn medewerkers. 

Vanuit het belang van het behoud van het bedrijf en de werkgelegenheid, zijn Synchroon en Griffioen met elkaar overeengekomen dat Griffioen de huidige Intratuinvestiging in Voorschoten, geopend kan houden tot 1 februari 2022. “Het hele team is heel erg blij dat wij langer mogen blijven zitten”, aldus een opgeluchte Griffioen. “En dat wij nog één keer een kerstshow kunnen bouwen!”

Start verkoop verwacht in het 3e kwartaal
De nieuwbouwplannen voor de Intratuinlocatie blijven ongewijzigd vertelt Hans Bootsma, directeur Synchroon: “Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de diverse woningtypen. We verwachten dat we na de zomervakantie, rond september van dit jaar, kunnen starten met de verkoop van de eerste woningen van Het Fortuyn. Als alles volgens planning verloopt, kan er in februari direct gestart worden met de sloop van de Intratuin en het bouwrijp maken van de grond”

Het Fortuyn
In Het Fortuyn van Voorschoten worden bijna 100 koopwoningen ontwikkeld, verdeeld over twee fasen. Er kan straks een keuze worden gemaakt uit een breed scala aan woningen en woningtypen, van geschakelde woningen tot twee-onder-één kapwoningen en enkele vrijstaande villa’s. De woningen zijn gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving waarbij fraaie lanen, groene plantsoenen en de oever van de Korte Vliet beeldbepalend zijn. Het Fortuyn van Voorschoten wordt daarmee een aantrekkelijke, toekomstbestendige woonwijk. Meer informatie over Het Fortuyn treft u op www.het-fortuyn.nl. Ook het aanmelden als belangstellende kan via genoemde website.                                      

Over Synchroon
Synchroon is continu toonaangevend op het gebied van duurzame binnen- en buitenstedelijke gebiedsontwikkeling. Synchroon is sterk in de ontwikkeling en realisatie van woon- en werkgebieden met bijzondere aandacht voor de inrichting van de openbare ruimte. Synchroon behoort tot de grotere ontwikkelaars van Nederland en is een volle en zelfstandige dochter van TBI Holdings in Rotterdam.

Over TBI
TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. Het zijn allen ondernemingen die beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten