Logo voorschotensekrant.nl
<p>Michael van Lochem (l) is samen met Wybrand Vielvoije verantwoordelijk voor Vastgoedzorg Van der Weide </p>

Michael van Lochem (l) is samen met Wybrand Vielvoije verantwoordelijk voor Vastgoedzorg Van der Weide

(Foto: VSK)
Ondernemer in beeld

Vastgoedzorg Van der Weide, ruim 15 jaar vertrouwd in Vastgoedzorg

  Zakelijk

Vastgoedzorg Van der Weide biedt totaalonderhoud en schilderwerk voor particulieren, VvE’s maar ook bijvoorbeeld voor scholen en woningcorporaties. Met een veelheid aan specialisten onder één dak en maar één doelstelling: u als opdrachtgever ontzorgen. Ook in Voorschoten kun je ons op diverse plaatsen tegenkomen en hebben we verschillende gebouwen in onderhoud. Vastgoedzorg Van der Weide, is vanaf 1966 gevestigd in Voorschoten. 

Vastgoedzorg van der Weide volgt nieuwe ontwikkelingen nauwlettend en is innovatief in werkwijze en aanpak. Michael van Lochem is samen met Wybrand Vielvoije verantwoordelijk voor Vastgoedzorg Van der Weide: ‘We hebben oog voor mensen en de wereld om ons heen. Duurzaamheid in productkeuze en werkwijze, maar ook in onze eigen bedrijfshuisvestiging vinden we belangrijk. Zo investeren we graag in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Daardoor hebben we jarenlange dienstverbanden en houden we het vakmanschap in ons bedrijf.’

Ook in coronatijd groeit het bedrijf verder :“Het gaat goed met Van der Weide en we zijn altijd op zoek naar vakmensen. Op dit moment kunnen we bijvoorbeeld een goede projectleider en timmerlieden gebruiken. Maar ook allround vakkrachten en leerlingen zijn welkom om binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen en mee te werken aan onze verschillende mooie projecten”.

Van der Weide, een organisatie met circa 60 medewerkers in vaste dienst, heeft een omvang die groot genoeg is om grote projecten aan te kunnen en tegelijkertijd klein genoeg om flexibel in te spelen op uw wensen. Voor diensten waar niet elke dag een beroep op wordt gedaan, werken we met vaste partners. Bedrijven met dezelfde klantgerichte instelling als wijzelf. We zijn klaar voor een mooi seizoen met schilderwerk, zeker nu de sneeuwbuien achter de rug zijn. Ons team van gemotiveerde vakmensen staat graag voor u klaar.

Vastgoedzorg Van der Weide
Industrieweg 13, Voorschoten
071-5617140
info@svdw.nl
svdw.nl
Meer berichten