Afbeelding

Rabobank blijft dichtbij

Algemeen

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken online wanneer het hen uitkomt, dit kan 24 uur per dag online. Daardoor is het bezoek aan onze kantoren sterk teruggelopen. Door de coronacrisis, met als gevolg het noodgedwongen moeten sluiten van het kantoor in Wassenaar, is deze ontwikkeling verder versneld. Daarom hebben we besloten de vestiging aan de Lange Kerkdam 2 in Wassenaar te heropenen als kantoor voor vermogensadvies en niet meer open te stellen voor dagelijkse bankzaken.

Per 30 augustus 2021 heropenen we het kantoor aan de Lange Kerkdam 2 in Wassenaar om advies te kunnen geven over vermogen. Op afspraak zijn onze klanten hier van harte welkom voor een adviesgesprek.
Rabobank blijft dichtbij in de regio. En ontmoet haar klanten graag online, via een contactpunt of bij de klant thuis. De dichtstbijzijnde kantoren zijn:
• Bezuidenhoutseweg 5 in Den Haag
• Schipholweg 9 in Leiden
Hier kunnen klanten terecht voor dagelijkse bankzaken en advies op afspraak. Meer informatie over andere kantoren waar onze klanten voor dagelijkse bankzaken terecht kunnenstaat op Rabobank.nl/denhaag. Op Locatiewijzer.geldmaat.nl staat het overzicht van Geldmaatautomaten.

Extra ondersteuning voor senioren en klanten met een lichamelijke beperking
Als coöperatieve bank bieden we extra ondersteuning aan klanten die niet in staat zijn online te bankieren of één van onze kantoren te bezoeken. Zij kunnen gebruik maken van onder andere de Mobiele Bankservice. Een mobiele medewerker bezoekt de klant die hier gebruik van maakt in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, een ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. De medewerker helpt klanten bij het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of geeft uitleg over het online regelen van bankzaken. Meer informatie hierover staat in de Dichtbij Bankieren Brochure op Rabobank.nl/denhaag. De Mobiele Bankservice is vanaf 4 oktober 2021 beschikbaar.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 32 minuten geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 49 minuten geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 16 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 22 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 28 mrt, 09:00 27