De Centrum Ondernemers Voorschoten stellen in totaal 520 cadeaubonnen van 10 euro beschikbaar.
De Centrum Ondernemers Voorschoten stellen in totaal 520 cadeaubonnen van 10 euro beschikbaar. Foto:

Voorschoten is loyaal en koopt lokaal!

Aan het woord is Sandy Monker, voorzitter van de Voorschotense Centrum Ondernemers. 'Aan de kadobonnen actie kunnen wij zien dat Voorschoten massaal zijn inkopen in het centrum van Voorschoten doet. Voor de Centrum Ondernemers is dit een reden om de actie met een maand te verlengen naar 30 juli', vertelt Sandy.

VERLENGING
CADEAUBONNEN
ACTIE CENTRUM
ONDERNEMERS
TOT 30 JULI

In de eerste weken tijdens de Corona crisis hielden veel ondernemers hun hart vast, zouden ze het redden nu de klanten alleen nog voor de dagelijkse boodschappen hun huis uit komen? Gelukkig keert het tij en wordt het weer gezellig in het Hart van Voorschoten. De winkeliers hebben de corona voorschriften goed toegepast en klanten weten dat men even buiten moet wachten als het te druk is in de winkels.

Op de Schoolstraat heeft de gemeente in het midden een streep getrokken, pijlen geven de looprichting aan, als iedereen rechts houdt, blijft de 1,5 meter afstand beter gewaarborgd en dragen wij met zijn allen een steentje bij om besmetting te voorkomen.

Dat het winkelend publiek
terug is in het Hart van Voorschoten merken de Centrum Ondernemers aan de vele actiebonnen die bij de deelnemende winkeliers worden ingeleverd. Bij elke aankoop ontvangen de klanten van de centrumwinkeliers een bon die zij, ingevuld kunnen inleveren bij drogisterij de Pauw, Dierenspeciaalzaak Verhoog, Depot 258 en Besuyen Rijwielspecialist. Dagelijks worden er 10 bonnen getrokken. De winnaars krijgen bericht dat zij hun bon van 10 euro van woensdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur kunnen ophalen bij Licht Design (naast bakker Verhoogh) in de Treubstraat 13 in Voorschoten.

Zie ook www.facebook.com/ hartvanvoorschoten.