Eigenaar Primera Voorschoten Harry Berg en schoonzoon Laurens Boxman (l), maken nu ook pasfoto's voor officiele documenten.
Eigenaar Primera Voorschoten Harry Berg en schoonzoon Laurens Boxman (l), maken nu ook pasfoto's voor officiele documenten. Foto:

Ook voor pasfoto's…
even naar Primera!

Heeft u een pasfoto nodig voor bijvoorbeeld uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs? Al sinds haar opening in december 2017 biedt Primera Voorschoten deze service!

Bij het ontwikkelen van de pasfoto houdt het door ons gebruikte systeem rekening met eventueel door de Nederlandse overheid gestelde eisen. Uiteraard zijn de pasfoto`s ook bruikbaar voor buitenlandse documenten. Voor de standaard lage prijs van € 9,95 maken wij voor u vier pasfoto`s.

Mocht u graag in plaats van vier, acht pasfoto`s afgedrukt hebben, kost u dit slechts €11,95. Aangezien de pasfoto`s in een handomdraai zijn afgedrukt, hoeft u van tevoren geen afspraak te maken.
Primera Voorschoten biedt ook een breed assortiment tijdschriften, boeken, kantoorartikelen, inkcartridges, loterijen, tabak, cadeau`s, schoolartikelen en cadeaukaarten.

Postkantoor en pinautomaat
Primera Voorschoten is tevens postkantoor. Bij ons kan je terecht voor het versturen, retourneren en ontvangen van je pakketten, (aangetekende)brieven en poststukken. In de Primerawinkel in Voorschoten bevindt zich ook een pinautomaat waar u veilig en comfortabel kunt pinnen.
Primera spaarpas
Veel klanten van Primera Voorschoten hebben een Primera spaarpas, wat veel voordeel biedt. Zo krijgt de spaarpashouder iedere 8e wenskaart die men aanschaft gratis net als bij de Denksport puzzelboekjes waarbij het 8e puzzelboekje ook gratis is. Ook spaart men voor gratis 1/5e staatsloten en bij aankoop van een inktcartridge van minimaal €25,00 ontvangt de spaarpashouder een gratis pak printpapier. Dus heeft u nog geen spaarpas, vraag ernaar bij onze medewerkers en pak dat voordeel!

Vakantieboeken en tijdschriften
Voor de komende weken heeft Primera Voorschoten een enorme collectie vakantieboeken voor de kinderen In de winkel liggen en natuurlijk heel veel mooie boeken en tijdschriften om de vakantie prettig door te komen. Mochten we een boek niet hebben kunnen wij het voor u bestellen, ook dit behoort tot onze service!

Nieuwe schoolagenda's!
En de zomervakanties moeten nog beginnen maar de nieuwe schoolagenda`s liggen alweer in de winkel!

Primera
Schoolstraat 158A
2251 BK Voorschoten
071 - 782 05 00