Broer en zussen Bas, Francis en Stephanie vertellen over hun tatoeage. Foto: De Vertelfotograaf
Broer en zussen Bas, Francis en Stephanie vertellen over hun tatoeage. Foto: De Vertelfotograaf Foto:

Project 'My tattoo'

Voorschoten - 'De Vertelfotograaf' André Potters-Kemp fotografeert mensen met een tatoeage voor zijn boek. Deze maand Bas, Francis en Stephanie. 'De tattoo is ontworpen door een kunstenaar/tatoeëerder. We wilden een tatoeage die symbool staat voor onze band met elkaar als broer en zussen. Het moest daarom zowel mannelijk als vrouwelijk worden. Iets ‘speciaals’ en echt alleen van ons.
De drie pijlen staan voor 3 verschillende persoonlijkheden die een gezamenlijke oorsprong hebben, maar ook elk hun eigen weg gaan. De pijlen komen in het midden bij elkaar, omdat ondanks de verschillende persoonlijkheden en wegen die wij bewandelen, wij altijd weer bij elkaar komen en met elkaar verbonden zullen zijn. De cirkels staan voor onze onderlinge verbondenheid als familie. Als laatst zit er een driehoek verworven in de tattoo. De driehoek staat voor individualiteit, onafhankelijkheid en kracht. Wij hebben er bewust voor gekozen ook drie elementen terug te willen laten komen in de tatoeage.
Wij hebben als broer en zussen een hele sterke band met elkaar en zien elkaar ook als vriend/vriendin die veel met elkaar delen. Wij zullen er altijd voor elkaar zijn, wat er ook gebeurd.'
Wil jij ook meedoen? Check dan www.vertelfotograaf.nl voor meer informatie.