Biljarten bij Barrelzz. Het kan weer. De teams spelen wekelijks bij het Café aan de Molenlaan. Foto: Rob Scholtes
Biljarten bij Barrelzz. Het kan weer. De teams spelen wekelijks bij het Café aan de Molenlaan. Foto: Rob Scholtes Foto:

Biljart bij Barrelzz weer gestart, nu met vijf teams

De competitie driebanden bij Café Barrelzz is weer begonnen. Deze keer met maar liefst 5 teams in plaats van de eerdere twee.

Voorschoten - Vier teams spelen driebanden en één libre. Libre is carambolebiljart, er moet één carambole gemaakt worden, van wit naar geel en rood. Driebanden is ook carambolebiljart maar de speelbal moet minimaal drie keer een van de randen van de tafel hebben geraakt voordat de derde aanspeelbal mag worden geraakt.
Naast de teams is ook het aantal sponsors uitgebreid. Uiteraard Marjan Handgraaf met Café Barrelzz en Marcel Monker Montage Servicediensten maar sinds kort ondersteunt ook Frans Spendel Makelaardij de biljartteams. Daardoor konden er naast de zwarte poloshirts ook witte shirts worden aangeschaft.

Elke maandag en dinsdag wordt er in Café Barrelzz aan de Molenlaan driebanden gespeeld, op woensdagavond om de twee weken is het libre. Geïnteresseerden zijn altijd welkom om te komen kijken met inachtneming van de coronamaatregelen.

De teams voor dit jaar zijn vol maar wie zich wil aanmelden voor het nieuwe seizoen kan voor meer informatie mailen met Rob Scholtes: robscholtes12@gmail.com. Dames zijn ook van harte welkom.